22 серпня відбулася церемонія відкриття VII МіжНародного ВІННИЦіАнського фестивалю комедійного та пародійного кіно.

А вже зовсім скоро, 8 вересня, відбудеться церемонія нагородження переможців ВІННИЦіАнського кінофестивалю разом з легендарним радянським Шерлоком Холмсом – Василем Лівановим. Серед іменитих гостей фесту буде і наш земляк, уродженець Шаргородщини Сергій Бадюк – відомий спортсмен, бізнесмен і актор. Найбільше у кіно він запам’ятався образами велетня-байкера. Таким його бачили глядачі у стрічці «Бригада: наследник» та в одній з серій «Інтернів», де він грає приятеля Івана Охлобистіна з байкарського минулого доктора Бикова. Із Охлобистіним він грає і в стрічці «Соловей-Розбійник».

Також городяни 8 вересня побачать другу, музичну сторону життя іще одного відомого актора українського походження – Гоші Куценко, який завершить цей вечір сольним концертом. Сам фестиваль цього року змінить «прописку» – організатори вирішили провести церемонію вручення статуеток «летючих слонів» на Майдані Незалежності. Відтак, свято і почнеться, і фінішує на центральній площі міста.

VII Між Народний ВІННИЦіАнський фестиваль комедійного та пародійного кіно розпочав свою роботу. В чотирьох номінаціях (анімація, короткий метр, відеокліп, “смішне, але інше”) зібрано 28 робіт кіно-митців з України, Росії, Ірландії, Південної Кореї, Великобританії, Канади та Японії. Всі роботи можна буде побачити у кінотеатрі імені Коцюбинського та слідкуючи за телеефірами Вінтери та ВІТИ починаючи з 1 вересня. Також посилання на конкурсні роботи будуть викладені на фестивальному сайті http://vinnician.org/.



Переглядів: 3839
Поширень: 0