Вінницьке міське товариство колекціонерів (ВМТК) спільно з Вінницьким обласним краєзнавчим музеєм (ВОКМ) та Вінницькою ОД ДП "Укрпошта" на честь святкування 650-річчя Вінниці проводить тематичну філокартичну виставку "Вінниця: історія і сучасність на поштових листівках".

Вінницьке міське товариство колекціонерівВінницький обласний краєзнавчий музей

Тривалість виставки: 29 серпня – 15 вересня 2013 року.

Вінницький обласний краєзнавчий музей

Місце проведення: виставкова зала на 2 поверсі Вінницького обласного краєзнавчого музею.

Урочисте відкриття виставки: 29.08.2013 р., 11.00

Під час виставки, 5 та 6 вересня Укрпоштою спільно з ВМТК та Вінницьким обласним товариством Асоціації філателістів України будуть проведені спеціальні погашення з нагоди введення в дію поштових марок, видання яких присвячено до 650-річчя першої писемної згадки про Вінницю. В спеціальному погашенні візьмуть участь представники міської влади.

Виставка УСІХ пощтових листівок Вінниці

На виставці вперше будуть представлені ВСІ відомі поштові листівки з видами Вінниці, починаючи з кінця ХІХ століття до наших днів. Фото, що будуть експонуватись, являють собою унікальну міську енциклопедію історії, архітектури, географії, визначних дат, мешканців та їх справ на благо Подільського краю.

Виставка УСІХ пощтових листівок Вінниці

В експозиції зібрано понад 600 примірників листівок. Рідкісні фото, що збереглись в єдиному екземплярі, експонуватимуться вперше. Основа виставкового матеріалу складають листівки із зібрання відомих в Україні колекціонерів, членів ВМТК Вадима Антонця, Андрія Гродецького, Ігоря Ланового та ін. Також до експозиції включені листівки з фонду ВОКМ. Експозиція складена в хронологічному порядку та згідно видавництв, що їх видавали.

З питаннями звертатись: організаційний комітет 067 801 05 13 (Олександр)


Переглядів: 8961
Поширень: 0