В ході робочого візиту на Вінниччину заступник Міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк взяв участь у підсумковій нараді за результатами інспекторської перевірки діяльності обласної міліції.

Характеризуючи діяльність підрозділів вінницької міліції, Віктор Ратушняк відзначив позитивні та негативні моменти в роботі міліції області, зупинився на пріоритетних завданнях, які стоять сьогодні перед правоохоронцями.

Зокрема, заступник Міністра внутрішніх справ України звернув увагу керівного складу вінницької міліції на необхідності підвищення ефективності діяльності правоохоронців по захисту прав і законних інтересів громадян.

Акцентував і на роботі зі зверненнями громадян. Зазвичай, під час особистих прийомів люди нарікають на роботу міліції. Разом з тим, Віктор Іванович підкреслив, що із 120 звернень, які надійшли під час останніх виїзних прийомів громадян в районах Вінниччини, тільки 8 знайшли своє підтвердження.

- Той факт, що у багатьох випадках люди звертаються по допомогу в міліцію з усіма проблемами, які навіть не відносяться до її компетенції, засвідчує довіру людей до міліції, - зазначив Віктор Ратушняк.

Віктор Іванович акцентував увагу на персональній відповідальності кожного керівника за організацію роботи на місцях.

- Ми повинні працювати для людей і заради держави, - підкреслив заступник керівника МВС.

В свою чергу начальник УМВС у Вінницькій області генерал-майор міліції Віктор Русин зазначив, що криміногенна ситуація на Вінниччині контрольована, забезпечено позитивну динаміка у розкритті тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема розкриті всі 27 вбивств, 9 тяжких тілесних ушкоджень зі смертю потерпілих, 28 із 34 розбійних нападів. Також запевнив, що більшість недоліків, виявлених в ході перевірки, на сьогодні усунено, розроблено відповідні робочі плани.

Ми все будемо робити для того, щоб люди на Вінниччині почувалися захищеними, - зазначив генерал Русин.

В ході наради заступник Міністра внутрішніх справ України Віктора Ратушняка також вручив перші офіцерські погони 18 співробітникам міліції Вінниччини.

В присутності керівників обласної міліції, очільників міськрайвідділів міліції Віктор Ратушняк привітав молодих офіцерів з цією подією і побажав молодшим лейтенантам та лейтенантам подальшого кар’єрного зросту, з честю і гідністю виконувати свої професійні обов’язки.

Генерал-лейтенант міліції переконаний, що цю урочисту мить його молоді колеги запам’ятають на все життя.

- Головне завжди залишатися гідним звання офіцера міліції, сумлінно виконувати свої службові обов’язки, працювати на благо людей, ніколи не зупинятися на досягнутому. Я впевнений, що у вас великі перспективи, адже також починав службу у званні молодшого лейтенанта, - сказав Віктор Ратушняк.



Переглядів: 10065
Поширень: 0