У Вінниці вже сьомий рік поспіль в останні дні літа проходить ВІННИЦіАнський фестиваль комедійного і пародійного кіно. Цього року на конкурс надійшло більше ста робіт, з яких журі відібрало лише 28. Саме з них і обиратимуть переможців, які отримають головні призи - "Золоті Летючі Слони".

Церемонія закриття фестивалю і нагородження переможців відбудеться 8 вересня о 19.00 на Майдані Незалежності.

Більше 100 робіт надійшло на VII Міжнародний Вінниціанський фестиваль

Відеороботи представлені митцями з України, Росії, Ірландії, Південної Кореї, Великобританіі, Канади та Японії. Переможців визначатимуть у чотирьох номінаціях: анімація, короткий метр, відеокліп, "Смішне але інше". По дві кращих роботи увійдуть в кожну номінацію, - розповів директор Вінницького міського палацу мистецтв "Зоря" Євген Майданик. - Церемонію нагородження транслюватимуть у прямому ефірі через мережу Інтернет.

Більше 100 робіт надійшло на VII Міжнародний Вінниціанський фестиваль

Окрім вже заявлених артистів Василя Ліванова, Гоші Куценка і Сергія Бадюка організатори готують і сюрприз для вінничан. Чим ще збираються дивувати глядачів, стане відомо на закритті фестивалю.

Усі роботи конкурсантів Вінниціанського фестивалю демонструються у кінотеатрі ім.Коцюбинського перед показом фільмів, а також на телеканалах «Вінтера» і «ВІТА». Більш детально із роботами учасників фестивалю можна ознайомитися і на офіційному сайті VII міжнародного Вінниціанського фестивалю - http://www.vinnician.org/



Переглядів: 4580
Поширень: 0