Сьомого вересня, у День міста, відбудеться конкурс «Модна вишиванка», за підсумками якого оберуть найкращу вишиванку Вінниці. Головною умовою конкурсу є поєднання на вишиванці національних українських традицій з модними тенденціями, стилізацією, аксесуарами.

Твоя вишиванка - на біг-бордах Вінниці

Для того, щоб взяти участь у конкурсі необхідно надіслати до спільноти «Це Вінниця, друже!» у соцмережі Вконтакті фотографію, на якій ви у вишиванці.

Твоя вишиванка - на біг-бордах Вінниці

- Або ж прийти у День міста в сквер Козицького, - розповідає начальника відділу у справах молоді і туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов, - сфотографуватись у вишиванці біля Вежі, де буде спеціальне місце для фотографування, чи залишити свою фотографію. В онлайн-режимі фото одразу розмістять для голосування. Переможе та фотографія, яка в Інтернеті збере найбільшу кількість «лайків». Тому можете просити друзів, щоб «лайкали» ваші фото.

Твоя вишиванка - на біг-бордах Вінниці

Організатори конкурсу - Вінницька міська рада, молодіжна рада Вінниці, громадська організація «Це Вінниця, друже!» - обіцяють переможцю професійну фотосесію і можливість стати обличчям Вінниці. Найкраща фотографія прикрасить біг-борди міста.



Переглядів: 11118
Поширень: 0