У «Містечку USAID» ВОПО «Джерело надії» відкрила для вінничан та гостей міста «Живу бібліотеку», де кожен міг поспілкуватись з «живими книжками», в ролі яких були заробітчани з різним досвідом, молодь, що має досвід успішного перебування за кордоном. Всі вони розповідали про життєві реалії свого перебування на чужині, ділились власним життєвим досвідом з найрізноманітніших питань, давали практичні поради щодо безпечного працевлаштування та як убезпечити себе, плануючи подорож або навчання за кордоном.

7 вересня, під час святкування Дня міста, у «Містечку USAID» вінничан навчали безпечно подорожувати

У фейс-арт куточку, бажаючі виглядати більш привабливішими, із задоволенням робили невеличку художню прикрасу на обличчі.

Людно було і у творчій майстерні під відкритим небом, де вінничани та гості міста вчились робити подарунки для себе та друзів своїми руками, саме мандалу.

7 вересня, під час святкування Дня міста, у «Містечку USAID» вінничан навчали безпечно подорожувати

Гравці настільних ігор спробували себе в ролі справжніх мандрівників. Граючи в захоплюючі ігри «Рожеві окуляри» та «Галопом по Європах», учасники ознайомились з причинами виникнення торгівлі людьми в Україні, з національним та міжнародним законодавством по проблемі торгівлі людьми, куди можна звернутися в разі небезпеки, а також вчились ефективно розпоряджатися грошима, планувати подорожі, дізнались, які ситуації можуть виникати у разі, якщо ми мало обізнані щодо особливостей перебування за кордоном.

7 вересня, під час святкування Дня міста, у «Містечку USAID» вінничан навчали безпечно подорожувати

Діти приймали активну участь у грі-квесті "Мандруємо світом – безпечно». Цей запальний та цікавий квест дав можливість учасникам побувати в 7-ми країнах світу, ознайомитися з традиціями цих країн та дізнатись про мандри.

Інформація для довідки:

Вінницька обласна правозахисна організація "Джерело надії" заснована у 2006 році.

Метою організації є сприяння соціальній адаптації громадян та членів їх родин, задоволення та захист прав і законних інтересів членів організації.
Одним із основних напрямків діяльності організації є інформаційно-просвітницька діяльність з протидії торгівлі людьми та допомога постраждалим від торгівлі людьми.



Переглядів: 4621
Поширень: 0