Концерти під відкритим небом на День міста вже стали традиційними, і зазвичай на них виступають кілька колективів або виконавців, які працюють у різних жанрах. Тому кожен, хто ввечері приходить на площу, має можливість послухати музику, яка подобається.

гурт СКАЙ у Вінниці

Так було й цього разу. Розпочинав концертну програму «С.К.А.Й». Цей гурт вже не вперше у нашому місті. Кілька років тому хлопці співали для вінничан на площі Театральній. Тому соліст гурту звертався до вінничан, як до старих знайомих. А вони відповідали йому оплесками та захопленими вигуками.

Освідчення в коханні на святкуванні Дня Вінниці

По-своєму вирішив скористатись святковою атмосферою вінничанин Андрій. Він зі сцени освідчився своїй дівчині в коханні, запросив на сцену, подарував їй великий букет червоних троянд і запропонував вийти за нього заміж. Тисячі вінничан стали свідками цього зізнання, а дівчина під оплески глядачів відповіла на пропозицію: «Так».

гурт «BrainStorm»

Вже вдруге до Вінниці на День міста приїжджають закордонні зірки естради. Минулого року на сцені біля вінницької «книжки» виступав Дан Балан. А цього разу родзинкою свята був латвійський гурт «BrainStorm», який завів публіку своїми всесвітньовідомими хітами. Їхній ліричний рок (так свій жанр називають самі музиканти) відомий у всьому світі. Тому вінничани надзвичайно тепло зустріли цей гурт і не воліли відпускати зі сцени.

Лобода у Вінниці

Останньою на сцену вийшла Світлана Лобода. З особливим нетерпінням на її виступ чекали дівчата (і маленькі, і старші). Вона заспівала для вінничан свої найкращі хіти, зіграла на барабанах у пісні, яка посіла 12-те місце на Євробаченні, та подарувала свою нову пісню. Епатажна співачка з не менш екстравагантною підтанцьовкою та музикантами викликала у вінничан багато позитивних емоцій.

Іван Мовчан та Володимир Гройсман

Наприкінці концерту на сцену вийшли міський голова Володимир Гройсман та голова облдержадміністрації Іван Мовчан. Вони привітали усіх вінничан із Днем народження Вінниці і «дали старт» святковому музичному феєрверку.

Салют на святкування Дня Вінниці 7.09.2013

Відчувалося, що організатори від самого початку готували по-справжньому ювілейний феєрверк - він справив неймовірне враження. Цікавим був і його музичний супровід – початок був взятий з однієї зі стрічок про Джеймса Бонда, а заключна частина перенесла до не менш культової саги – «Пірати карибського моря».



Переглядів: 11175
Поширень: 0