З 5 по 12 вересня у найбажанішому місці дитячого відпочинку, «Міжнародному центрі «Артек», пройшов Всеукраїнський фінал змагання загонів юних інспекторів руху.

У самому відомому дитячому таборі за перемогу змагалися 29 найкращих команд зі всіх областей України, а також юірівці з Білорусі і Росії. Вінниччину представляла команда ЮІР «Сигнал» - вихованці Гайсинської ЗОШ І-ІІІ ступенів інтернат – гімназії, які вже другий рік поспіль займають у змаганнях перше місце.

Вінничани - беззаперечні лідери  ЮІР в Україні!

Щороку найталановитіші учасники зльоту, які увійшли до фіналу, вирушають до «Артеку», аби взяти участь у фінальних змаганнях і представити на розсуд суддів нові, найпереконливіші форми профілактичної роботи по запобіганню дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

5 вересня, за участю заступника начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимира Резнікова відбулося урочисте відкриття змагань. А з 6 по 12 вересня пройшли конкурсні змагання з: «Велоестафети», «Юного регулювальника», «Знання Правил дорожнього руху», «Медичної допомоги», «Кращого командира загону ЮІР, творчих конкурсів «Агітбригада» і «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху». Оцінювало учасників професійне журі, до складу якого увійшли представники освіти, засобів масової інформації, працівники Державтоінспекції.

Вінничани - беззаперечні лідери  ЮІР в Україні!

«Вперше в Україні, за усю історію змагань ЮІР, одна команда два роки підряд стає переможцем Всеукраїнських змагань ЮІР, - розповідає начальник служби профілактичної роботи Володимир Мотичко, - команда «Сигнал» з Вінниччини знову найкраща. І для Державтоінспекції Вінниччини – це велика подія. Діти набрали 177 балів із 180 можливих. Це виявився найкращий результат - вони стали беззаперечними переможцями змагань і цього року. Хочу зазначити, що починаючи з 2004 року Гайсинська команда ЮІР ставала п’ять разів переможцем Всеукраїнських змагань ЮІР. Такого результату не має жодна команда в Україні. Керівництво обласної ДАІ виражає велику подяку керівникові команди Світлані Анатоліївні Ткачук, яка маючи великий потенціал та творчий підхід до дітей, зуміла виховати прекрасних юірівців. Їхніми знаннями Правил дорожнього руху були вражені усі судді. Вони стали кращими і з надання медичної допомоги. На цих етапах діти набрали максимально – можливі бали. Такий результат роботи вінницької команди важливий не лише для її учасників, адже, як засвідчує практика, вивчення "законів дороги" з дитинства в ігровій формі дає свої позитивні результати. І юні інспектори руху, набагато краще за дорослих вміють пояснити малюкам правила безпечної поведінки на дорозі і бути для них гарним прикладом».

Вінничани - беззаперечні лідери  ЮІР в Україні!

Додому юірівці привезуть цінні подарунки, які вручив їм особисто заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Ігор Мельник та гарні спогади про нових друзів з якими подружилися в Артеку. Після змагань діти ще 10 днів безкоштовно відпочиватимуть в цьому прекрасному таборі.



Переглядів: 4884
Поширень: 0