13 вересня у Вінниці затримали відомого кримінального авторитета "Авто Сумського", за кілька днів у Хмільницькому районі затримали також його спільника.

Як повідомляє Сектор зв\'язків з громадськістю УМВС у Житомирській області, обоє причетні до вбивства киянина, тіло якого знайшли декілька днів тому у Брусилівському районі Житомирщини.

- 54-річний чоловік, відомий у певних колах під прізвиськом "Авто Сумський", загальний стаж перебування у місцях позбавлення волі сягає 35 років, - повідомляється на офіційному сайті УМВС у Житомирській області. - Востаннє відбував покарання за злочини, пов\'язані із незаконним обігом наркотиків та зброї, а також підробку документів. Звільнився у січні 2012 року. Наразі відносно нього обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Уродженець Батумі Автанділ Антадзе на прізвисько "Авто Сумський" - відомий "вор у законі" (щоправда, з певною обмовкою, бо у 2007 році він відрікся від титулу). То невже у Вінниці затримували того самого "Авто"?

- Так, це та сама людина, - підтвердив "Місту" Олександр Глянько, начальник Управління карного розшуку УМВС у Вінницькій області.

Під час операції по затриманню вінницькі оперативники надавали допомогу житомирським колегам. До речі, останній вирок "Авто" виносився саме у Вінниці, у Ленінському суді.



Переглядів: 3935
Поширень: 0