7 вересня Вінниця відзначала свій особливий 650-й день народження. І було прийнято рішення, яке стане доброю традицією: вітати із поповненням у родинах тих вінничан, які стали батьками у День міста. Сьогодні молодих мам та татусів запросили до мерії, де їм вручили коляски та іграшки для малят. Міський голова Володимир Гройсман побажав діткам та їхнім батькам щасливого життя, успіхів та благополуччя.

У Вінниці започаткували нову традицію

Дотепер у місті існувала давня традиція вітати мам, малята яких побачили світ у новорічну та різдвяну ніч. А, починаючи з цього року, подарунки отримуватимуть і ті родини, які стануть щасливими батьками у день народження міста.

Цього року 7 вересня у пологових будинках Вінниці народилося 11 немовлят: 7 дівчаток та 4 хлопчики. Серед них і маленька Аріна – перша дитина в родині Корчинських. «Дуже приємно, що міська влада піклується про людей, – каже мама дівчинки Наталя Корчинська. – Ми ще не встигли придбати коляску, тому подарунок для нас дуже актуальний та потрібний».

У Вінниці започаткували нову традицію

Також задоволена подарунком й родина Олексієнків. У них народився син Олександр, це вже друга дитина в сім’ї. «Почути теплі слова від міського голови дуже приємно, – поділилась молода мама Оксана Олексієнко. – Започаткована традиція мені дуже подобається».

Що цікаво, 7 вересня першими поповнили велику вінницьку родину одразу дві дівчинки, які народились у різних пологових будинках одночасно – п’ятнадцять хвилин на першу. Останнім немовлям, яке побачило світ у День міста, теж була дівчинка. Вона народилась о 21:55 – якраз незадовго до того, як на заключному концерті на честь відзначення ювілею міста почався святковий феєрверк.

У Вінниці започаткували нову традицію



Переглядів: 5355
Поширень: 0