Представникам бізнесу, які допомогли створити для вінничан святкову атмосферу на цьогорічний день народження міста, на знак подяки вручили монети «650 років першій писемній згадці про м. Вінницю» та марки, випущені спеціально до цієї ювілейної дати Нацбанком та «Укрпоштою».

Цього року Вінниця досить масштабно відзначила свій 650-тий День народження. У святі взяли участь близько ста тисяч вінничан та гостей міста. Для того, щоб створити свято, яка запам’ятається надовго, доклало зусиль багато людей. І, зокрема, представники бізнесу. Адже протягом останніх років більша частина витрат, пов’язаних із святкуванням, - це саме спонсорські кошти.

Спонсорам святкування Дня міста подарували ювілейні монети

Майже три десятки вінницьких підприємств, комерційних структур та бізнесменів у цьому році допомогли організаторам святкування ювілейного Дня міста подарувати вінничанам свято. Сьогодні усіх їх запросили до мерії, аби подякувати за гарний настрій та посмішки вінничан, які 7 та 8 вересня мали можливість із родинами та друзями відпочити від буденних турбот і насолодитись святом.

Спонсорам святкування Дня міста подарували ювілейні монети

«День міста пройшов у дуже теплій та дружній атмосфері, – звернувся до представників бізнесу Володимир Гройсман. – Цьому ми завдячуємо багатьом людям, які долучилися до проведення святкування. Чимало з вас постійно докладають багато зусиль до розвитку міста, за що ми вам щиро вдячні».

Усім спонсорам на знак подяки вручили ювілейні монети та поштові марки, випущені Національним банком України та «Укрпоштою» спеціально до 650-річчя Вінниці.



Переглядів: 4632
Поширень: 0