Кожного року 19 вересня мешканці мікрорайону Сабарів відзначають свято – день народження Сабарова.

Саме у цей день відбулось перше хрещення місцевого храму. Відтоді кожного року, зранку мешканці збираються у храмі на церковній службі, після чого усі розходяться по домівках і святкують у теплому родинному колі.

За традицією увечері на сабарівчан чекає святкова концертна програма, яку організовує КЗ «Вінницький міський клуб» за підтримки департаменту культури ВМР. Цей рік також не став виключенням.

19 вересня - день народження Сабарова

Через несприятливі погодні умови святкову програму довелось перенести у приміщення КЗ «Вінницький міський клуб». Але незважаючи на це свято відбулось.

Розпочалась концертна програма з гала-концерту переможців мистецького конкурсу «Таланти твої, Сабарів!» і нагородження усіх учасників.

19 вересня - день народження Сабарова

Цього року переможцями конкурсу стали: Олена Тернавська (ІІІ місце), Іван Далюк (ІІ місце), Раїса Педосенко (І місце), Анастасія Гаркуша (І місце) та колектив «Monkey fresh crew» (І місце).

Ведучий свята – шоумен, лауреат міжнародних конкурсів гумору та сатири – Михайло Богданов.

Також на усіх присутніх чекали виступи гостей – зразковий ансамбль танцю «Подоляночка» Вінницької школи мистецтв, учасник телепроекту «Суперстар» - Ярослав Лаврись, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів - Катерина Радецька, а також композитор, автор- виконавець – Анатолій Руснак.



Переглядів: 3991
Поширень: 0