Вінницький корпункт Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» започаткував новий документально-мистецький проект «12 кадрів». З 25 вересня запрацювала постійно діюча «експозиція за вікном» фотокореспондента агентства, відомого вінницького митця, талановитого майстра фоторепортажу Олександра Лапіна.

«Першою ластівкою» постійно діючої виставки став фоторепортаж зі святкування Дня міста Вінниці. Усі його барви та найцікавіші події, емоції городян та найяскравіші «картинки», помічені через видошукач фотоапарата, можуть побачити усі охочі, проходячи повз вікна корпункту у самісінькому центрі міста за адресою вул. Соборна , 72.

12 кадрів

- Працюючи на інформаційне агентство постійно перебуваєш у вирі подій. Поступово формується величезний фотоархів, яким хочеться поділитися не тільки з користувачами ресурсів Укрінформу, а й з вінничанами, які здебільшого і є героями фоторепортажів. А дванадцять кадрів – це якраз і є той формат, у якому можна показати усі родзинки події у розвитку, не тільки за принципом «що, де і коли», а й те, як реагували люди, - певен Олександр Лапін.

Експозиція «12 кадрів» розташована у вікнах корпункту, практично на рівні очей перехожих. Обличчя людей, відбиваючись у склі, стають частиною перфомансу, «співучасником» подій, зображених на фото.

Нашому агентству є що сказати вінничанам , і що показати. Обіцяємо, що експозиції змінюватимуться регулярно, а обиратимуться для неї найцікавіші фоторепортажі, які «мовою кадру» розповідатимуть про знакові для області події, місця. Не виключено, що героями «12 кадрів» ставатимуть і наші земляки, які потрапили у поле зору громадськості завдяки видатним досягненням і непересічним вчинкам, - каже головний випусковий Вінницького корпункту Укрінформу Наталія Журбенко.

Виставка «12 кадрів» діятиме на постійній основі.


Переглядів: 4765
Поширень: 0