В історії ЮІРівського руху такого ще не було. Другий рік поспіль юні інспектори руху НВК: Гайсинської ЗОШ І-ІІІ ступенів інтернат-гімназії стають переможцями Всеукраїнського конкурсу. А з 2004–го це їх п’ята перемога.

Другий рік  підряд чемпіони

- В нашому загоні є й діти випускних класів, - розповіла його керівник, вчитель-методист Світлана Ткачук. - Через його престижність школярі вираховують наперед скільки місць у наступному році звільниться, щоб попасти в загін. Адже побувати в Артеку – це мрія кожної дитини. А для цього потрібно працювати. І вони молодці. За результатами конкурсу найкраще знають Правила дорожнього руху, медичну підготовку з надання першої допомоги. А на нашу «Агітбригаду» завжди поспішають подивитися чи не всі регіони України. В неї ми вкладаємо усі свої знання, таланти і душу.

Другий рік  підряд чемпіони

Тож і сьогодні в Гайсинському районному Будинку культури чемпіони зібрали повну залу глядачів і показали свій виступ. Динамічний, музично оформлений тематичний курс про Правила дорожнього руху у доступній формі для дітей з цікавим ігровим оформленням полонив усіх присутніх. Зі словами «браво» і гучними оплесками юних інспекторів руху Гайсинської інтернат – гімназії вітали їх однокласники, школярі та вчителі. Висловити слова вдячності на свято завітали представники керівництва Управління ДАІ Вінниччини.

Другий рік  підряд чемпіони

- Гідне представлення Вінниччини на державному рівні заслуговує визнання, - сказав начальник служби профілактичної роботи УДАІ УМВС у Вінницькій області підполковник міліції Володимир Мотичко. – Гордість за дітей переповнює серце. Земний уклін вчителям за їх виховання. Особливих слів подяки заслуговує керівник загону Світлана Анатоліївна Ткачук, яка не тільки виплекала юних чемпіонів, а й стала автором усіх творчих доробок колективу. Щирість моїх слів хочу підтримати цінними подарунками, які придбала Державтоінспекція Вінниччини для дітей та керівника загону. Впевнений що туристичні палатки для кожної дитини допоможуть внести різноманіття до проведення свого дозвілля на природі.

- Наші діти проводять велику профілактичну роботу по запобіганню дорожньо-транспортного травматизму не тільки в школі, а й у місті, - розповіла директор НВК: Гайсинської ЗОШ І-ІІІ ступенів інтернат-гімназії Людмила Мендусь. - Упродовж навчального року вони навчають Правил дорожнього руху учнів початкових класів, надають їм практичну допомогу у тому як правильно та безпечно перейти дорогу, адже наша школа знаходиться біля великого перехрестя доріг. ЮІРівці організовують і проводять цікаві акції, до яких залучають не тільки учнів своєї школи, а й пересічних громадян.

Другий рік  підряд чемпіони

По закінченню свята юні інспектори на чолі з веселим «світлофорчиком» організували акцію для пішоходів «Зі стікером ти у безпеці». Метою заходу було привернути увагу людей до використання світлоповертаючих елементів у темну пору доби.

- З настанням осені зменшується світловий день – застерігає начальник служби профілактичної роботи УДАІ УМВС у Вінницькій області підполковник міліції Володимир Мотичко. - У темну пору доби пішохід у одязі темних кольорів стає непомітним, що призводить до зростання аварійності. Щоб запобігти загибелі і травмуванню людей, діти провели акцію, аби привернути увагу громадськості до використання світлоповертаючих елементів.

В рамках акції днями Державтоінспекція Вінниччини завітала до учнів Вінницького технічного ліцею. Правоохоронці роздали учням стікери та звернули їх увагу на обов’язковому використанні.



Переглядів: 4424
Поширень: 0