Уперше перемогу у Міжнародному конкурсі краси “Міss KhanShatyr - 2013”, який проходив у столиці Казахстану Астані, здобула вінничанка. Марія Швець отримала головну корону красуні і приз у $10 тисяч. Ще одна українка – Софія Олійник – здобула на конкурсі титул “Міss Rikses”.

Вінничанка здобула перемогу у Міжнародному конкурсі краси “Міss KHANSHATYR-2013”

Конкурс “Міss KHANSHATYR-2013” проходив 4 жовтня. У ньому взяли участь 20 конкурсанток з Росії, України, Білорусії, Казахстану, Киргизії, Татарстану, Узбекистану, Румунії. Усі вони — переможниці конкурсів краси у своїх країнах. Основними вимогами до учасниць були: модельна зовнішність, доглянута шкіра, довге волосся, зріст дівчини не менше 175 сантиметрів.

Основна мета цього казахського конкурсу краси - популяризувати Казахстан і зокрема місто Астану, розповісти, що це чудове і унікальне місто.

Вінничанка здобула перемогу у Міжнародному конкурсі краси “Міss KHANSHATYR-2013”

Марію Швець на участь у конкурсі делегувало модельне агентство “Best Look Model Agency”, профінансували поїздку спонсори. До конкурсу Марія Швець намагалась не розголошувати інформацію про участь.

- Я не сиджу на дієтах, як інші, але намагаюсь споживати здорову їжу, - розповіла Марія по приїзду із Казахстану. - Їм м’ясо, рибу, намагаюсь їсти страви приготовлені на пару. Пройшла курс масажу, слідкувала за зовнішністю. Я, напевне, щаслива людина, бо на жодному із конкурсів у мене не було скла у туфлях чи чогось подібного. До того ж, усі дівчата справді достойні перемоги, товариські, гостинні.

За словами Марії, перемога у Казахстані завершить її конкурсну кар’єру.

- Я достатньо отримала задоволення від конкурсів і здобула корону у міжнародному конкурсі, - пояснює дівчина.

Водночас і зізнається, що у модельній кар’єрі зупинятися не збирається:

- Не так давно відкривала показ прет-а-порте “Ukrainian Fashion Week” дизайнерки Вікторії Гресь. До мене надходять пропозиції, тому я не буду зупинятись, поки насолоджуюсь віком моделі.

Отриману ж винагороду за перемогу на конкурсі “Міss KHANSHATYR-2013” вінничанка планує інвестувати у власне майбутнє.

- Планую вкласти гроші у власне навчання, розвиток, але про це розкажу пізніше, коли досягну результату, - каже Марія. - Планую вивчати логістику, вона зараз досить актуальна.

 

Довідка
Марія Швець закінчила Вінницьку школу №33 зі срібною медаллю, навчалась у Вінницькому торговельно-економічному університеті за спеціальністю “Управління і комерційна логістика”. Найближчим часом 21-річна красуня продовжить навчання у магістратурі, але на заочній формі навчання. У вільний час вона любить грати у великий теніс.

У 2010 році Марія Швець отримала титул “Міс глядацьких симпатій” у конкурсі “Міс Україна-Поділля”.

У 2011 році у телевізійному конкурсі краси та інтелекту “Королева України 2011” вона виборола титул першої Віце-Королеви України.

У Вінницькому фотоконкурсі “Чарівна мить жіночої краси” Марія Швець стала найкращою у номінації “Твоя душа — це таємниця”. У конкурсі краси “Queen of Ukraine — International” виборола корону.

Із організаторами “Міss KhanShatyr” Марія підписала контракт на рік, тому ще буде приїжджати до Казахстану. Окрім цього, вінничанці надійшла пропозиція взяти участь в іншому конкурсі краси.


Переглядів: 4904
Поширень: 0