У неділю 20 жовтня 2013 року о 18.00 год. у виставковому павільоні «МегаМолл – Експо» відбудеться довгоочікуваний кастинг на конкурсне шоу «Містер Вінниця – 2013», на якому відберуться претенденти на роль містера Вінниці.

Заявки на участь у конкурсі від представників сильної половини міста приймались на протязі місяця. Кожен з учасників кастингу буде мати можливість проявити свої найкращі якості та пройти до фіналу конкурсу.

Головна інтрига конкурсу - хто прийматиме участь у фіналі шоу «Містер Вінниця-2013» - буде відома уже у неділю, адже бажаючих перемогти є більше 30 чоловіків.

Нагадаємо, що конкурс відбудеться 8 грудня о 19.00 год. в приміщені театру ім.М. Садовського. Переможцем конкурсу стане людина з відмінними манерами, хорошею ерудицією, та привабливою зовнішністю.

Кожен глядач має можливість вплинути на результати професійного журі, проголосувавши за учасника який сподобався та приблизивши його до перемоги (1 голос глядача = один голос професійного журі). Окрім цього, з моменту коли ти голосуєш, маєш право взяти участь у розіграші призів серед глядачів.

Тож очікуємо з нетерпінням побачити 12 фіналістів, які будуть змагатись за головний приз!

Містер Вінниця – 2013
 



Переглядів: 3901
Поширень: 0