Капітан міліції разом із товаришами вранці 9 жовтня жорстоко побили клієнтів АЗС. У двох вінничан зламані щелепи та численні забої. Ще один постраждалий в реанімації.

- Вінницьким міським судом задоволено клопотання слідчого та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 15 років із конфіскацією майна, - каже перший заступник прокурора Вінницької області Микола Качур.

Тим часом начальник УМВС України у Вінницькій області, генерал-майор міліції Віктор Русин говорить про наслідки, які мав цей випадок для самого винного та його керівництва.

- Начальник Гніванського міського відділу переведений у інший райвідділ із пониженням. Я не говорю, що він поганий фахівець, тому тепер буде начальником відділення, а не начальником відділу, - каже Віктор Русин. - Начальник ДАІ у Гнівані знятий із займаної посади, як безпосередній керівник учасника бійки. А Солоненко (начальник УДАІ у Вінницькій області Павло Солоненко - Авт.) отримав догану з суворим попередженням про недопущення таких випадків.

Нині працівники ДАІ, які працюють у районах, напряму підпорядковані начальникам райвідділів, а не Солоненку. Солоненку ж вони підпорядковані лише в оперативному плані. А все що стосується виховної та вирішення інших питань на місцях - це прерогатива начальників міських, районних відділів та заступників начальника по громадській безпеці.

Щойно ми отримали інформацію про цю, скажімо так, битву, та встановили, що один із учасників це працівник ДАІ, його затримали на робочому місці та доставили в управління. Я призначив службову перевірку по цьому факту. За її результатами, правоохоронця звільнили за дискредитацію правоохоронних органів.

Оскільки це працівник міліції, справу передали в органи прокуратури для розслідування.

Як ми повідомляли 10 жовтня, у Вінниці на заправці жорстоко побили та пограбували трьох чоловіків.

 



Переглядів: 5455
Поширень: 0