Про те, що існує спеціальний план знищення репутації заводу, з мітингами, створенням ініціативної групи невдоволених, позиціонуванням певних осіб як активістів і борців за справедливість, а також публікаціями замовних статей у пресі, повідомив голова облдержадміністрації Олександр Домбровський. Також Олександр Домбровський повідомив, що обласна влада буде підтримувати ВЗТА, а найближчим часом звернеться з відповідними позиціями до Кабінету Міністрів.

Генеральний директор ВЗТА Олександр Заброцький зазначив, що події, які останнім часом розгортаються навколо вінницького заводу, спровоковані конкурентами.

- Модернізація підприємства і технологій за рахунок того, що ми продали частину території, подається як ліквідація, якийсь захват, рейдерство, - каже Олександр Заброцький. -  Власники 75% акцій заводу - це працівники заводу. А щодо створення дочірніх компаній, то це структурні підрозділи, які створені на базі колишнього ВЗТА. Мета – одна, вивести об’єкт атаки. ВЗТА став об’єктом атаки наших конкурентів. Якщо об’єкт не зникне на папері, він буде постійно в судах, рахунки будуть заблоковані, а підприємство не зможе працювати.

На сьогодні на ВЗТА працює 800 осіб.


Переглядів: 4086
Поширень: 0