Цьогоріч у Вінниці з’явилося 13 нових зупинок громадського транспортуНові зупинки єдиного зразка почали з’являтися у Вінниці в 2011 році. Тоді комунальники встановили перші сім конструкцій. Замінювали ті посадочні павільйони, у яких вже вийшов термін використання. Нові зупинки почали з’являтись і там, де їх взагалі не було, або в місцях, де зупинки громадського транспорту були перенесені. Такі конструкції мають естетичний вигляд, якісні та практичні. Мають комфортні місця для сидіння. Торік було встановлено ще 12 таких посадочних павільйонів.

У цьому році за кошти бюджету облаштували 7 посадочних павільйонів на зупинках громадського Цьогоріч у Вінниці з’явилося 13 нових зупинок громадського транспортутранспорту: по дві на Тарногродського та Пирогова, по одній на вулиці Фрунзе, Салтикова-Щедріна, біля перехрестя Свердлова-Козицького. До кінця року планується встановлення ще однієї посадочної станції – на вулиці Козицького, де нині облаштовується «кишеня» для зупинки автобусів. У наступному році роботи будуть продовжені.

Крім того, цьогоріч у рамках інвестиційної угоди з однією з компаній у місті з’явилося ще шість скляних посадочних павільйонів: три по проспекту Коцюбинського (два біля Центрального ринку та один біля Будинку офіцерів), два на Театральній площі та один на вулиці Соборній. У планах встановлення ще однієї скляної конструкції по Цьогоріч у Вінниці з’явилося 13 нових зупинок громадського транспортувулиці Соборній.

«Ці павільйони виготовляються в Україні з високоякісних матеріалів. Вони прозорі, зроблені зі скла для того, щоб не перевантажувати міський простір. Такі зупинки вписуються в середовище як сучасної, так й історичної забудови. Конструкції захищають від опадів, а матовий дах – від сонця. Вони містять спеціальні «кишеньки», у яких нині розміщена соціальна реклама, а в подальшому буде схема руху громадського транспорту,» – розповідає директор департаменту архітектури, містобудування та кадастру Максим Мартинюк.



Переглядів: 10581
Поширень: 0