69-та річниця визволення України від німецько-фашистських загарбників стала особливою для інваліда війни І групи, учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни Грицюка Петра Онуфрійовича – 31 жовтня ветеран отримав від держави довгоочікуваний дарунок – автомобіль «Geely» з ручним керуванням.

31 жовтня ветеран Великої Вітчизняної війни Грицюк Петро Онуфрійович отримав довгоочікуваний автомобіль

Ключі від авто учаснику бойових дій вручили голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан та перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський.

«Ця подія - ще одне свідчення того, що держава дбає про соціальний захист ветеранів Великої Вітчизняної війни, виконуючи людський обов’язок перед тими, хто, не шкодуючи власного життя, дарував нам можливість жити у мирі та злагоді. І ми на території Вінницької області докладатимемо максимальних зусиль, аби умови життя наших ветеранів та інвалідів війни реально змінювалися на краще», - зазначив керівник Вінниччини Іван Мовчан, наголосивши при цьому, що забезпечення належного рівня соціальних гарантій для ветеранів Великої Вітчизняної війни нині на особливому контролі Президента України Віктора Януковича.



Переглядів: 4622
Поширень: 0