Навчальні тренінги для дитячих  омбудсменів

Учасники тренінгів мали змогу поспілкуватись та пройти навчання, які проводились представниками Вінницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, оперуповноваженим кримінальної міліції у справах дітей, начальником відділу захисту прав дітей служби у справах дітей Вінницької міської ради.

Навчальні тренінги для дитячих  омбудсменівНавчальні тренінги для дитячих  омбудсменів

Під час зустрічей обговорювались питання «Право і мораль, як показники розвитку суспільства», омбудсмени визначали основні якості, якими повинен володіти справжній омбудсмен, розвивали комунікативні вміння та організаторські здібності. Оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей розповідала про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, разом з омбудсменами обговорювала проблемні життєві ситуації та спільно визначали шляхи їх вирішення. Начальник відділу захисту прав дітей служби у справах дітей навчала, як правильно та компетентно омбудсмен може допомогти дітям.

Навчальні тренінги для дитячих  омбудсменів

В ході проведення тренінгових занять практичними психологами Центру практичної психології та соціальної роботи міського методичного кабінету омбудсмени розвивали навички вербального та невербального спілкування, соціальної активності, виконували вправи на взаємодопомогу та співпрацю. Робота з психологами допомогла учасникам тренінгу стати більш розкутішими та згуртованішими, а підсумковим гаслом триденних навчань шкільних омбудсменів стали слова: «Ми покликані здійснити зміни!».

Навчальні тренінги для дитячих  омбудсменівНавчальні тренінги для дитячих  омбудсменів


Переглядів: 5056
Поширень: 0