У вінницькому аеропорті з’явиться своя зона безмитної роздрібної торгівлі. Магазин Duty Free відкриють наприкінці нинішнього року. Про таку можливість повідомив директор комунального підприємства «Аеропорт Вінниця» Ярослав Мазурець.

- Магазин буде розміщуватися у міжнародній зоні на площі 50 квадратних метрів. Зараз узгоджуємо його відкриття із митними та прикордонними службами і, якщо все буде успішно, магазин запрацює вже наприкінці року, - каже директор аеропорту.

Отже, скоро вінничанам не доведеться їхати у той же Київ, наприклад, аби скупитися якісними і відносно недорогими товарами відомих марок, зокрема, популярними парфумами і алкоголем, які, завдяки відсутності акцизних зборів, суттєво дешевші ніж на «великій землі». Щоправда, для цього доведеться кудись летіти – у магазин не потрапити, не пройшовши митну зону. На щастя, напрямків, куди можна полетіти з Вінниці стає більше. Як уже повідомляв MyVin, до регулярних авіасполучень з Вінниці до Москви мають додати найближчими місяцями рейси на Варшаву і Тель-Авів.



Переглядів: 6163
Поширень: 0