37-річний чоловік був змушений звернутися по допомогу до міліції після того, як намагався забрати з ремонту власний автомобіль. За словами потерпілого, майстер не повернув у призначений час відремонтоване авто, пояснюючи це тим, що воно знаходиться на штраф-майданчику. Нібито працівники ДАІ забрали його, коли майстер виїздив у місто. Згодом чоловік взагалі перестав відповідати на телефонні дзвінки та не з’являвся на роботі.

Працівники міліції встановили особу та місце знаходження правопорушника. Коли його затримали, знайшовся і автомобіль потерпілого, який у побитому стані знаходився у власному гаражі майстра.

Правоохоронці встановлюють обставини, за яких було пошкоджено автівку. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Крім того, в діях горе-майстра вбачаються ознаки правопорушення передбаченого ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), яке карається позбавленням волі на строк від трьох до п\'яти років.



Переглядів: 3124
Поширень: 0