Містер Вінниця 201312 талановитих та привабливих молодих вінничан, які претендують на звання «Містер Вінниця», заняті зйомками на телебаченні, приміркою костюмів, заняттями з хореографії та в тренажерному залі, підготовкою до артистичного конкурсу, на якому кожен продемонструє свій талант та іншими випробуваннями, що мають перетворити їх на справжніх принців.

Організатори – Центр концертних та фестивальних програм та Департамент культури Вінницької міськради – нагадують, що у конкурсу є офіційний сайт, на якому кожен бажаючий просто зараз може проголосувати за учасника, якому він симпатизує. Зробіть свій вибір тут: http://mister-vinnitsa.com. Переможець голосування отримає звання «Містер Інтернет». Крім того, купуючи квитки та голосуючи за претендентів, кожен має можливість вплинути на результат професійного журі. Купон для глядацького голосування з власним номером розташовано на квитку. Таким чином, кожен в залі стає учасником лотереї та має можливість отримати приз.

Також, з 14 листопада вінничани можуть ближче познайомитись з кожним претендентом у ранкових ефірах телекомпанії «ВІТА». Кожного ранку о 7.00 в програмі «Світанок» Ви не лише побачите одного з обраних, але й послухаєте його розповідь про себе.

А поки претенденти працюють над собою, ми дізнались про те, які у них уявлення про якості, що ними має володіти ідеальний чоловік. Виявилось, що вони схожі: мужність, відповідальність, манери… Побачимо які з цих якостей покажуть наші хлопці у фіналі.

Кожен з хлопців мав відповісти на питання «Яким повинен бути сучасний чоловік?»

№1 Кислий Василь

№1 Кислий Василь: Він повинен бути всебічно розвинутим, проте не забувати лишатись собою. Важливі мужність, акуратність, вміння гарно викладати свої думки. Повинен бути джентльменом.

№2 Каролинський Владислав

№2 Каролинський Владислав: Якості? Витримка, інтелект, освіченість, культура поведінки, етикет, манера гарно говорити. Це все те, чого я прагну.

№3 Гнатовський Ігор

№3 Гнатовський Ігор: Чоловік мусить бути освіченим, чуттєвим. Але головне – мужнім, це основна риса.

№4 Ніколюк Владислав

№4 Ніколюк Владислав: Цілеспрямованість – чоловік повинен знати, чого він хоче від життя. Працьовитість, аби забезпечити родину всім необхідним. Мужність.

№ 5 Ель Халабі Мустафа Іхаб

№ 5 Ель Халабі Мустафа Іхаб: В чоловікові має бути всього потрохи: фізичний розвиток, розумові здібності, моральні принципи. Важливі виховання та благородство. Чоловік не повинен самостверджуватись у суспільстві за рахунок жінки. А, взагалі, саме жінки роблять чоловіка сильним, стимулюють ставати кращим.

№6 Павлов Максим

№6 Павлов Максим: Нічого ідеального немає, є лише загальні норми та правила. Чоловік повинен бути вихований, мужній, тримати своє слово, мати розум. Повинен працювати та забезпечувати сім’ю, завжди проявляти мужність.

№7 Чуб Андрій

№7 Чуб Андрій: Чоловік повинен бути сильним, мужнім, надійним. Це людина-захисник, людина-опора. А в першу чергу ще й людина-мозок.

№8 Рудий Олександр

№8 Рудий Олександр: Чесність, сумлінність, відповідальність за свої слова та вчинки. І ще доброта.

№9 Осадчий Максим

№9 Осадчий Максим: Терпіння, настирність, уміння досягати своїх цілей так, щоб перешкоди не ламали віри у перемогу. Чоловік має підтримувати близьких та рідних.

№10 Пига Владислав

№10 Пига Владислав: Мужик повинен бути сміливим, аби захищати свою другу половинку, повинен уміти відстоювати свою думку. Я прихильник старомодних уявлень про ідеал чоловіка.

№11 Галькевич Артем

№11 Галькевич Артем: Важливі інтелект, краса (потрібно слідкувати за своїм зовнішнім виглядом). Чоловік повинен бути людиною слова.

№12 Тимощук Євген

№12 Тимощук Євген: Сучасний чоловік повинен бути всебічно розвиненим. Повинен бути інтелігентним та інтелектуальним, поважати жінок, бути сильним як духовно, так і фізично.

Бакалюк Михайло

Запасний учасник Бакалюк Михайло: Повинен мати почуття гумору та розум. Має бути вишуканий, ввічливий та вихований.

Тепер, коли ми знаємо про учасників трохи більше, можна визначити власного фаворита, проголосувати за якого можна до 7 грудня 17.00 http://mister-vinnitsa.com/uchasniki.html.

Унікальним шоу стане фінал конкурсу. У видовищному конкурсному шоу пануватиме мужність та краса. Ви побачите на що здатні претенденти на звання «Містера», а також отримаєте насолоду від співу музичних романтиків – хлопців з гурту «Авіатор». Їх виступ зробить вечір ще більш яскравим та незабутнім.

Тож не пропустіть можливість побачити на що здатні сучасні чоловіки та поринути у море позитиву, креативу і гарного настрою під час видовищного фіналу 8 грудня у муз.драм. театрі імені Садовського. Купуйте квитки та віддавайте голоси за свого учасника! І нехай переможе найдостойніший!

Квитки вже у продажу в касах театру та ККЗ «Райдуга», їх також можна забронювати на сайті bileti.vn.ua. Подробиці за телефонами 69-91-95 та 59-50-53.


Переглядів: 7416
Поширень: 0