У залі засідань міської ради з Днем студентів привітали молодих людей, які навчаються у вінницьких вишах. Це свято відзначають 17 листопада. Кращим студентам, активістам загальноміських молодіжних заходів, вручили подяки, грошові премії та ювілейні монети, виготовлені з нагоди 650-річчя міста Вінниці.

У міській раді привітали молодь із Днем студента

Вінницьких студентів привітав зі святом міський голова Володимир Гройсман. «Молоді люди завжди були і залишаються рушійною силою позитивних змін. Я бажаю, щоб ви були успішними, знайшли свою дорогу в житті, ніколи не забували про своє коріння, прагнули зробити життя кращим та брали участь у розвитку міста Вінниці», – каже Володимир Гройсман.

У міській раді привітали молодь із Днем студента

Також у цей день одне з основних питань на виконкомі було присвячене молодим людям. Йшлося про реалізацію Програми підтримки молодіжних ініціатив та створення умов для самореалізації молоді міста Вінниці на 2013-2015 роки. «Молоді вінничани – це креативні люди, з цікавими та оригінальними ідеями. Більшість заходів програми реалізовуються саме за їх ініціативи та активної участі. Вже традиційними для міста стали проведення студентських балів, заходи по адаптації студентів, які приїхали навчатися до Вінниці. Успішно започатковано такі заходи, як чемпіонат з віджимання, конкурс вишиванок, чемпіонат з петанку тощо», – зауважив начальник відділу у справах молоді та туризму Руслан Анфілов.

Молоді люди мали можливість поспілкуватися з міським головою, висловити свої пропозиції щодо розвитку молодіжної політики у Вінниці. Студенти подякували за те, що у місті проводиться багато творчих заходів, які направлені на самореалізацію та розвиток молодих людей.



Переглядів: 6093
Поширень: 0