13 листопада, у парку Дружби Народів, у рамках грантового проекту по соціальній мобілізації громад у Вінницькій області для локальних НУО Вінниччини Вінницького обласного комітету молодіжних організацій, ВОМГО «Наше Поділля», ВММЮО «Скити», ВОГО «Вінницький прес-клуб», благодійний фонд «Подільська Громада» провів обговорення маршруту та наповнення екологічної стежини у рамках проекту «Екологічна стежка для всіх».

Обговорення Екологічної стежки у парку Дружби народів

Студенти Вінницького Державного педагогічного університету зібрались у парку Дружби Народів, щоб обговорити майбутній маршрут екологічної стежини, котрий пролягатиме по території парку.

Обговорення Екологічної стежки у парку Дружби народів

Молодь з великим зацікавленням пропонувала елементи наповнення та тематику майбутніх стендів. Кожна ідея була вартісною та цікавою. В ході спілкування було вирішено наповнити стенди інформацією, котра розкриє таємниці природного, ресурсного та тваринного світу. Окрім того усі учасники екологічної стежини отримають корисні поради, щодо збереження навколишнього середовища у домашніх умовах. У кінці, уся команда пройшлась територією парку та обрала найкращий маршрут для екологічної стежини.

Обговорення Екологічної стежки у парку Дружби народів

Для Довідки

Екологічна стежка — пізнавально-туристична стежка. Облаштовані і особливо охоронювані прогулянково-пізнавальні маршрути, створювані з метою екологічної просвіти населення через встановлені за маршрутом інформаційні стенди. Зазвичай такі стежки прокладають по зонах організованого туризму, парків, ландшафтних заповідників.


Переглядів: 5729
Поширень: 0