Уже 25 років поспіль учні 9-11 класів доводять, що школа вчить нас не тільки розуму, а ще й духовній культурі.

Ведучими балу були Олександр Сергійович Пушкін зі своєю дружиною Наталією, ролі яких виконували учні школи Андрій Чумак та Ольга Прокопчук. Полонез, який відкривав свято, зірвав шквал оплесків та емоцій у публіки, адже його виконували самі вчителі. Але не тільки наставники, а й учні змогли приємно здивувати глядачів. І дебютанти, і випускники продемонстрували високий рівень своїх творчих здібностей. Учні 10-х класів показали сценку під назвою «Пігмаліон 18 століття», в якій відтворили велику силу кохання, яка навіть здатна оживити камінь, а також інсценізували неймовірно зворушливий уривок з п\'єси М. Булгакова «Дні Турбіних».

у Вінницькій загальноосвітній школі №4 пройшов щорічний «Пушкінський бал»

Учні 11 класів вкотре довели, що мають великий творчий потенціал. «Пушкінські» цигани вразили глядачів яскравими костюмами та справжнім емоційним ромським танцем. Також, одинадцятикласникам вдалося перенести публіку в епоху стиляг і зробити це по-особливому – на тлі вічного кохання.

Цьогорічні дебютанти ні чим не гірші від своїх попередників. Учні 9-х класів показали справжніх Бременських музикантів та епізод з відомого кінофільму «Любов та голуби».

у Вінницькій загальноосвітній школі №4 ім. Д. І. Менделєєва пройшов щорічний «Пушкінський бал»

Усі постановки й танці, які виконували учні, робили вчителі школи. Після всіх виступів журі обирало найкращих. На 25-ому балу літературних героїв до журі було запрошено завідувача кабінету методики викладання світової літератури ВОІПОПП Л.В. Коваленко, завідувача відділу управління освіти та координації ВОІПОПП В.І. Ковальчук, голову правління Всеукраїнської суспільної організації «Русская школа» О. М. Кондрякова та директора салону «Водолій» Л.Моргун, які висловили своє захоплення від високого рівня проведення таких заходів.

у Вінницькій загальноосвітній школі №4 ім. Д. І. Менделєєва пройшов щорічний «Пушкінський бал»

Журі обрало кращих серед кращих і нагородило переможців цінними подарунками. Також було названо «Королеву балу 2013», якою стала Ілона Шубович, учениця 11 класу, та хазяйку наступного балу – ученицю 10 класу Марію Колосову. Бал був благодійним, тож цьогоріч вдалося зібрати 1182 гривні , які передадуть в смт. Стрижавку для дітей з особливими потребами.

Незважаючи на негоду на вулиці, актова зала школи була заповнена глядачами. І кожен після закінчення свята забрав із собою багато незабутніх спогадів та приємних емоцій.



Переглядів: 6637
Поширень: 0