Забава Олександра ОчеретногоЗабава – її так називають. Вона юна та безтурботна. Вона обожнює розваги та втіхи. Вона мчить щодуху за барвистими метеликами насолоди, іскринки її заливистого сміху зводять з розуму, а справжні чоловіки мріють щоб поряд опинилась вона. За її легку вдачу та приязну посмішку її неможливо не полюбити з першого ж погляду. З нею ніколи і нікому не буває нудно.

Таке пестливе ім’я дуже пасує цій казковій дівчині з світлими очима та ясним розумом, мрійниці та веселунці, зворушливій та невгамовній, норовливій та ефектній, ніжній та пустотливій. У її погляді тремтять сонячні зайчики, а її усміхнена душа радіє, коли вона бавиться зі своїми улюбленими іграшками. Чарівна фея Її Величність Мода щосезону дарує своїй дівчинці нові забавки: приємні на дотик, уцяцьковані шовк та вовна, хитросплетення стрічок та кайми, багатство принтів та візерункових оздоблень.

Забава одягає свої сукенки та пальто з цікавими деталями, граційно та радісно кружляє біля дзеркала, а на її обличчі сяє щира посмішка…

Юнка Забава – головна героїня осінньо-зимової колекції Олександра Очеретного. Близько сотні образів колекції умовно поділені на чотири тематичні частини, поєднанні повторюваними елементами та прикрасами на жіночних сукнях і пальто. Нашиті ромбики стразів повторюють малюнок тканини сукенок, комфортні пальто-кокони з обрамленими деталями огортають Забаву, захищаючи від холодних вітрів, ажурна вишивка «ришильє» оздоблює краї виробів, асиметрична бахрома подолів робить ходу дівиці-мрійниці летючою, а місцями сяючі камінчики перегукуються з манливим блиском її очей. Її називають Забава.

Нагадаємо, Вінницькі дні моди триватимуть у ТРЦ "Мегамолл" з 29 листопада по 1 грудня.



Переглядів: 7013
Поширень: 0