Нескладна анкета, яка містить всього сім питань, допоможе дізнатися, які саме заходи з енергозбереження використовують вінничани у повсякденному житті, та чи знають вони, які проекти з енергозбереження впроваджуються у місті. За участь в анкетуванні люди отримують у подарунок енергозберігаючі лампочки, а також інформаційні матеріали. Загалом планується опитати біля шести сотень вінничан.

У Прозорих офісах Вінниці роздають економні лампочки в обмін на заповнені анкети по питаннях енергозбереження

Також у холах Прозорих офісів розміщені промо-столи з інформацію про енергоефективні заходи. «Тут розповсюджується інформація щодо енергозберігаючих технологій, - розповідає директор департаменту адміністративних послуг Сергій Кудлаєнко. – Друкований матеріал містить інформацію, що необхідно зробити для того, щоб енергозберігаючі технології були запроваджені у кожній будівлі, домівці чи квартирі. Також проводимо роз’яснювальну роботу серед мешканців щодо заходів з енергозбереження».

Нагадаємо, 26-27 листопада у Вінниці проходять Дні енергії. Цей тематичний захід відбувається в рамках Угоди мерів за сприяння міжнародної організації UNEP.



Переглядів: 4710
Поширень: 0