Цього сезону будуть представлені колекції з цікавими «характерними» назвами від 8 вінницьких та 1 київського дизайнерів, а також 2 відомих брендів. У завершальний день показів, 1-го грудня, для гостей та учасників заходу організаторами підготовлено незвичний подарунок – яскравий виступ менталіста, переможця проекту «Феномен» (телеканал «СТБ») Артема Тихевича. І все ж основну увагу триденного модного свята буде привернуто до показів дизайнерів «вінницького подіуму», більшість колекції яких хоч і присвячені осінній та зимовій порам року, отримали від своїх авторів назви індивідуальні та «з характером».

Марина Ярославська, яка нещодавно повернулась із показу своїх робіт на одному із московських модних заходів, продемонструє свою колекцію «Чорна пантера». Кольори нічного неба, шкіра, хутро, шовк, кашемір, мінімум деталей та максимум динамічності, акценти вогняно-червоного кольору – цей одяг створений для сучасних жінок, що досягають успіху у великому місті, за законами «кам’яних джунглів».

Колекція Олександра Очеретного називається «Забава». Саме такому образу – юній невгамовній дівчині-мрійниці зі світлими очима та ясним розумом, присвячена колекція молодого, проте досвідченого автора. Серед робіт – сукні та пальто із цікавими деталями.

Наталя Горбонос (ТМ «Ажур») у своїй колекції «Зимові ажури» з м’яких натуральних ниток, різноманітної кольорової гами та з використанням оздоблення – підкреслить індивідуальність жінки у кожному її образі, ролі, та допоможе у будь-якій життєвій ситуації залишатись прекрасною.

Дизайнерський дует Олени Соколової та Олени Сергєєвої («DESS») на Вінницьких Днях Моди здійснять «Вторгнення» - у буденність та у традиційне розуміння стилю «мілітарі». Роботи жіночої та чоловічої ліній одягу, виконані із застосуванням різноманітних тканин і використанням розпису та металу у якості оздоблення, підкреслюють свої особливості: комплектність, мобільність, актуальність.

Дизайнер Людмила Квєтна представить свою колекцію одягу сезону осінь-зима 2013-2014 під назвою «Конструктивний діалог». Автор використала поєднання, які розкрили найкраще у кожній із сторін: міцні тканини, що тримають форму – та металізовані нитки, переважно спокійні кольори – та вкраплення яскравих акцентів, лаконічність крою – та вишуканість ліній і цілісність образів. Родзинкою колекції стануть авторські головні убори, які доповнюватимуть модні образи.

Колекція одягу «Жива» від Світлани Теренчук, виконана у теплих кольорах – від пастельного бузкового до яскравих зеленого, червоного і жовтого, нагадає, що і взимку образ жінки може бути ніжним, сповненим любові, «живим». Доповнюватимуть кожен модний образ ексклюзивні аксесуари – віночки і броші, спеціально створені майстринею аксесуарів «Муза».

Дизайнер одягу Marochka вперше виступить на Вінницьких Днях Моди. Для свого дебюту вона підготувала колекцію святкового одягу «Аристократки». Сукні із корсетом, чіткі лінії, вишукані пальто і костюми, використання аксесуарів із сутажу, бісер, перли… Дизайнер покаже, як у сучасному одязі можна виглядати благородною героїнею, наче з романів класичних авторів.

Людмила Сопачова та Світлана Горобець, дизайнери-дебютанти на Вінницьких Днях Моди, прагнуть довести гостям показів, що осінньо-зимовий щоденний одяг не лише для багатих і знаменитих – також може бути розкішним. Ще одніє особливістю колекції «Смак розкоші» стануть прикраси ручної роботи майстрів з України та Росії.

Колекція «Початок» стане «початком» сторінки київського дизайнера Ольги Риженко у історії Вінницьких Днів Моди. Застосовуючи матеріали високої якості та класичні чорний і білий кольори, дизайнер продемонструє красу асиметрії та лаконічних форм своїх робіт. На думку Ольги, кожний початок у житті людини – є цінним і прекрасним, бо може змінити усю її долю.

Дизайнери бренду «Blagi» (Білорусь) представлять колекцію одягу для сучасної ділової жінки-космополіта. Красивий, стильний, з урахуванням усіх сучасних модних трендів він зберіг свою важливу перевагу - зручність. Сильна жінка знає, що гарний одяг – незамінний помічник для створення правильного образу, він допоможе і на діловій зустрічі, і на урочистому заході, і у повсякденному житті - відчувати себе на висоті. До речі, «Blagi» також вперше завітали до Вінницьких Днів Моди.

Дім шкіра та хутри «PRINCESS» підготували колекцію модних та зручних дублянок. Звичний предмет одягу цього сезону може стати прикрасою на вулицях нашого міста, завдяки індивідуальним деталям, що додають йому шику. Головні модні особливості дублянок осінь-зима 2013-2014 від «PRINCESS» - воріт, асиметрична застібка, стильна невелика довжина.

Хоч потрапити на модні покази буде можливо лише за запрошеннями, побачити їхню трансляцію на плазмових екранах у режимі реального часу зможуть усі бажаючі у залах ТРЦ «Мегамол».

Інформація про партнерів заходу «Вінницькі Дні Моди: осінь-зима 2013-2014»

  • Генеральні партнери: косметична компанія «Мірра» та ювелірний центр «Діадема».
  • Приймає «Вінницькі Дні Моди 2013-2014» - торговельно-розважальний центр «Мегамол».
  • Медіа партнери: медіа-корпорація «РІА» та журнал «MIX-free».
  • Рекламні партнери: студія звукозапису «Иначе Production», рекламна агенція «Бастіон» та портал «mist.info».
  • Звук та світло на святі забезпечує магазин музичних інструментів «Метроном».
  • Усі офіційні відео заходу створюються студією «Frames».

Учасники

Графік 

Сопачева,Горобец  
29.11.2013р.  18.00 год.
ТМ «Ажур»
29.11.2013р. 19:00год.
Світлана Теренчук
29.11.2013р. 20:00год.
Марина Ярославська 
30.11.2013р.  17:00 год.
Олена Соколова і Олена Сергєєва «DESS» 
30.11.2013р. 18:00 год.
Олександр Очеретний 
30.11.2013р. 19:00год.
Людмила Кветна
30.11.2013р. 20:00 год.
Риженко
01.12.2013р. 17:00 год.
Blagi
01.12.2013 р. 18.00 год
Дизайнер одягу «Марочка»
01.12.2013р. 19:00 год.
Дім шкіри «PRINCESS»
01.12.2013р. 20:00 год.



Переглядів: 7563
Поширень: 0