Хто отримає почесний титул стане відомо 8 грудня під час грандіозного шоу, що відбудеться у театрі Садовського. Організатори проекту – департамент культури та Центр концертних та фестивальних програм, обіцяють феєричне шоу та незабутні враження. Спеціальним гостем видовищного шоу стане гурт «Авіатор». А тим часом на сайті http://mister-vinnitsa.com активно триває голосування, яке зрештою приведе одного з хлопців до титулу «Містер Інтернет».

Впродовж місяця 12 претендентів активно працюють над собою, займаються танцювальною та спортивною підготовкою, приміряють костюми та готуються до творчих конкурсів фіналу. Настав час дізнатись які хобі є у наших претендентів та чим вони полюбляють займатись у вільний час. Читайте та робіть свій вибір!

№1 Кислий Василь

№1 Кислий Василь: Займаюсь музикою (граю на електро-гітарі) та ходжу у спортзал заради підтримки себе в формі.

№2 Каролинський Владислав

№2 Каролинський Владислав: Спорт (плавання), танці (перш за все народні), театр, музика (граю на гітарі та фортепіано трохи). Люблю поезію, найбільше Єсеніна. Намагаюсь розвиватись як фізично, так і духовно.

№3 Гнатовський Ігор

№3 Гнатовський Ігор: Я займаюсь спортивно-бальними танцями, і ще фітнесом. Проводжу вільний час з друзями, намагаючись по максимуму проживати кожний свій день.

№4 Ніколюк Владислав

№4 Ніколюк Владислав: Граю у футбол, граю в КВН, спілкуюсь з друзями, гуляю, відвідую клуби у вільний час.

№5 Михайло Бакалюк

№5 Михайло Бакалюк: Я подорожую Україною, читаю книги, багато спілкуюсь, відвідую різноманітні заходи.

№6 Павлов Максим

№6 Павлов Максим: Люблю фотографувати. Катаюсь на BMX (велосипед для трюків). Граю у баскетбол.

№7 Чуб Андрій

№7 Чуб Андрій: Люблю нові знайомства. Займаюсь міським альпінізмом, нещодавно підкорив чергову багатоповерхівку. Люблю ризик та нові відчуття.

№8 Рудий Олександр

№8 Рудий Олександр: Я захоплююсь фотографією. Ще я займаюсь кульовою стрільбою з пістолету. Дуже люблю виїздити на природу, де є спокій та тиша.

№9 Осадчий Максим

№9 Осадчий Максим: У вільний час я багато займаюсь арм-реслінгом (рукоборством). Це дає мені багато емоцій та віру в себе. А ще я бігаю на витривалість, люблю перемагати себе.

№10 Пига Владислав

№10 Пига Владислав: Спорт – це моє життя. В школі я займався футболом і трохи баскетболом. Зараз займаюсь легкою атлетикою, їжджу на змагання.

№11 Галькевич Артем

№11 Галькевич Артем: Граю у футбол та волейбол, займаюсь у спортзалі паверліфтінгом.

№12 Тимощук Євген

№12 Тимощук Євген: Раніше грав у рок-гурті, зараз продовжую займатись вокалом. Займаюсь спортом: футбол, тренажерний зал, плавання, біг.

Тепер, коли ми знаємо про учасників трохи більше, можна визначити власного фаворита, проголосувати за якого можна до 7 грудня 17.00. А головне – дочекатись видовищного шоу, під час якого можна буде побачити на що здатні сучасні чоловіки та поринути у море позитиву і гарного настрою. Купуйте квитки та віддавайте голоси за свого учасника! І нехай переможе найдостойніший!

Квитки в касах театру та ККЗ «Райдуга», їх також можна забронювати на сайті http://bileti.vn.ua. Подробиці за телефонами 69-91-95 та 59-50-53.


Переглядів: 4296
Поширень: 0