За повідомленням СЗГ УМВС України у Вінницькій області, центральною вулицею міста пройшли ходою близько ста чоловік з гаслами на підтримку розвитку спорту на Вінниччини. Молоді люди попередньо надіслали повідомлення до мерії про проведення заходу. Учасники ходи застосували піротехнічні заходи під час руху.

За словами начальника Вінницького міського відділу міліції Юрія Куцого, організатора акції попереджено про недопущення в подальшому застосування піротехніки в місцях масового скупчення людей.

Порушень громадського порядку не допущено.

Міліція вкотре звертається до громадян дотримуватись чинного законодавства, не порушувати громадський порядок під час проведення мирних акцій.

Від редакції Майвіна хочеться додати, що дана акція не мала жодного відношення до того, що зараз відбувається в країні, зокрема до Євромайдану. Молоді люди у віці 14-18 років з гаслом "Поверніть Вінниці спорт" тимчасово перекривали проїзд вулицею Соборна, ходячи по пішохідному переході навпроти міськвиконкому. Також окрім петард, молодь ще активно застосовувала димові шашки. Так покричавши з годину, молоді люди пофотографувалися та розійшлися купками в різні сторони.

Залишилися лише питання:

- Який спорт повертати?

- В кого його забрали?

- Хто Вам заважає займатися спортом?

Все це дуже схоже на спеціально сплановану провокацію, лиш не зрозуміло ким влаштовано і з якою метою.

п.с.

В прикріплених фото - вінницький воркаутер Віталій Ворохоб. Скажіть, що йому не заважає займатися спортом, а заважає вам?



Переглядів: 5657
Поширень: 0