За словами учасників засідання, основною проблемою на сьогодні залишаються провокатори, яких з настанням темноти більшає. Близько п’ятої години вечора центральними вулицями міста пройшла хода людей у масках, які називають себе спортсменами, однак за словами депутата міської ради Олега Олекси, до спорту ці люди ніякого відношення не мають. Ними було перекрито рух транспорту по вулиці Соборній та під час ходи використано піротехніку. Відтак, на Театральній площі потрібно посилено пильнувати за тим, щоб не було провокацій.

Громадська рада Вінницького Євромайдану

«Необхідно створити службу громадського контролю, яка б чергувала по периметру, щоб вчасно виявляти провокаторів», - запропонував представник від ініціативної молоді Ігор Колос. Було Громадська рада вінницького Євромайдану обговорила, як не допустити провокаційприйнято рішення щодо організації охорони та чергування на вінницькому Парижі. Секретар міської ради Сергій Моргунов додав, що наразі вже розроблено на три доби наперед графік чергування депутатів міської ради та депутатів Вінницької районної ради, які виявили бажання взяти у цьому участь. За словами голови міської спілки ветеранів війни в Афганістані Анатолія Перебетюка, для недопущення провокацій на площі постійно будуть чергувати і члени спілки, з ними уже проведено відповідний інструктаж.

На сцені, яку споруджено сьогодні на Театральній, завтра також будуть мати можливість висловитись усі бажаючі висловити свої переконання, а також вінницькі музичні групи, які хочуть виступити на підтримку майдану.

Звертаючись до представників молоді, міський голова Володимир Гройсман сказав, що готовий і надалі допомагати у вирішення тих питань, які виникають.

Члени громадської ради «Вінницький Євромайдан» вирішили збиратись щоденно.​



Переглядів: 4194
Поширень: 0