Інформацію про переможців оприлюднено на сайті організаторів - Асоціації "Відродженні Гімназії України" і журналу "Директор школи. Шкільний світ".

«Ви — головний світоч у всебічному житті навчального закладу. Щодня даруєте тепло свого серця, скарби своїх знань, несете відповідальність за тих, хто вчить та виховує, і тих, хто навчається та зростає… Переможцями на Вінниччині стали – Олександр Сухомовський, директор НВК «Загальноосвітня школа І—ІІ ступенів — ліцей №7», м. Вінниця. Олексій Терновий, директор ЗОШ № 27 І—ІІІ ступенів, м. Вінниця. Наталія Тітова, директор закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів — гімназія № 6 Вінницької міської ради», - йдеться у привітанні організаторів.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь не лише директори загальноосвітніх навчальних закладів, а й керівники позашкільних закладів освіти, шкіл-дитячих садків, професійно-технічних навчальних закладів, педагогічних коледжів.

Церемонія нагородження відбулась наприкінці листопада у Києві у будинку вчителя. Підробиці за посиланням: http://www.osvitaua.com/news/2216/oca-024476-001.html



Переглядів: 3516
Поширень: 0