Організатори – департамент культури Вінницької міськради та Центр концертних фестивальних програм – нагадують, що до 17.00 7 грудня відкрите голосування на офіційному сайті проекту.

Вже у неділю стане відомо хто отримає титул «Містер Вінниця - 2013»Ірина Френкель зазначила, що конкурс «МІСТЕР ВІННИЦЯ» це конкурс кращих чоловічих якостей. Не треба путати його із конкурсом краси. Харизма, креативність, мужність, стильність, досвідченість та інтелектуальність – риси, які притаманні справжнім сучасним чоловікам. Під час проведення конкурсу визначаться володарі титулів «Містер Артистичність», «Містер Стиль», «Містер Екстравагантність», «Містер Інтелект». А от приз глядацьких симпатій та 10 000 грн. отримає фаворит глядачів самого шоу, адже купон для голосування буде прикріплений до квитка. Професійне журі врахує ці результати, тож Містером Вінниця стане той, хто зумів сподобатись як публіці, так і журі.

12 претендентів вже палають бажанням продемонструвати свої найкращі якості. Окрім цього буде визначено «Містер Інтернет». Голосування триватиме до 07.12.2013 на сайті www.mister-vinnitsa.com. Також незалежне журі місцевих ЗМІ, яке складається із представниць чарівної статі, визначить «Містера Медіа - 2013». Я думаю, що буде дуже цікаво, чи співпадуть думки професійного, глядацького та журі ЗМІ. За положенням конкурсу, після кожного конкурсу оголошується перші три результати. Таким чином система оцінювання є прозорою та об’єктивною.
Які саме конкурси та креативні завдання постануть перед претендентами у яскравому фіналі шоу, поки що таємниця. Але вже відомо, що наші симпатичні, ерудовані та талановиті претенденти будуть вбрані у дизайнерський одяг від модельєрів Олени Соколової та Олени Сергєєвої дизайн-студії Dess, що підкреслюватимуть їх мужність та чоловічу привабливість.

Про чоловіка судять ще й по тому, яка жінка поряд з ним, а значить подруги претендентів також візьмуть активну участь у конкурсі. Неповторний образ для кожної з дівчат створила одна з кращих українських дизайнерок Людмила Квєтна. Елегантні святкові вбрання підкреслять вишуканий смак справжніх леді.

Мужчина в гарному, з ідеальною посадкою костюмі, справляє враження успішного та перспективного чоловіка, з бездоганним смаком і витонченою елегантністю. А найкращі класичні чоловічі костюми пропонує ПАТ «Володарка», тому саме ця компанія і є офіційним партнером шоу «Містер Вінниця - 2013».

Партнерами проекту також є ТРЦ «Мегамолл», компанія «Телетрейд», автошкола «Меркурій», товариство подорожей «Земна Куля Пана Заваркіна та сина», студія флористики і декору «Єва декор», фотостудія «Позитив», спортивний клуб «Максимус» та рекламне підприємство «Неодизайн».

Генеральним інформаційним партнером конкурсного шоу «Містер Вінниця - 2013» є телеканал «ВІТА». Інформаційні партнери: медіа-корпорація «RIA», ВОДТРК «Вінтера», телеканал «Вінниччина», сайти «Моя Вінниця» та «Вінниця ОК», газети «33 канал», «Місто», «Незалежний кур’єр», «Вінницька газета» «Укрінформ» та багато інших.

Вінниця вперше обере свого містера, тож не пропустіть шанс проголосувати за учасників! Отже, купуйте квитки (у касах театру або ККЗ «Райдуга»), або замовляйте їх на bileti.vn.ua. Подробиці за телефонами 69-91-95 та 59-50-53


Переглядів: 3606
Поширень: 0