Трьом місцевим командам "БезНі", "ДТ", "В.Торг" протистояла команда з Хмельницького "Мы из 90-х". Ще однією інтригою зустрічі для затятих шанувальників вінницького КВНа було запитання, чи зможе команда випускників педуніверситету “БезНа” цього року поставити рекорд за всю 51 річну історію існування гри у місті над Бугом і стати триразовим чемпіоном Ліги “Вінни(ця) Пух”?

КВН у Вінниці

День цьогорічного фіналу було вибрано не випадково. Саме 1 грудня 1962 року в школі №29 відбулась перша гра КВН у місті Вінниця. Глибоко символічним та престижним вважають для себе організатори нинішнього фіналу можливість запросити до складу журі перших ведучих тих ігор нині лікаря швидкої допомоги Леоніда Таратуту та викладача медуніверситету Ольгу Солейко. І компанію їм склали люди теж не пересічні для вінницької гри веселих та найкмітливіших - один із організаторів та ведучих на протязі десятиліть молодіжного неформального дозвілля театральний режисер Євгенія Амосова та міський голова тих років, а нині пенсіонер Микола Костін. В обов\'язках “батьківського “ складу журі було коригувати оцінки семи основних арбітрів матчу. До цієї сімки увійшли знані чемпіони Вінниці, України та навіть далекого США: М. Губенко, К. Бурковська, Г. Сиротюк, Д. Бровчак, К. Копняк, В. Грицик, С. Іщук.

Чемпіонська дистанція була розрахована на шестиконкурсний марафон, де потрібно було не лише влучно жартувати, а і співати, танцювати, переозвучувати мультики, грати на музичних інструментах та постійно імпровізувати.

Всі команди досить відповідально підготувалися до фіналу. Показником цього може слугувати те, що навіть після важкої травми обох ніг капітан “БезНи” Сергій Кашперук на візку але приїхав щоб допомогти своїм колегам.

КВН — гра яку потрібно дивитись і спроби передати її зміст, а особливо атмосферу з допомогою слів дуже не вдячні. Особливо це стосується фінальних перипетій. Тому оголошую результат:

  • "Мы из 90-х" (Хмельницький) - 43,5
  • "БезНа" - 42,2
  • "ДТ" - 41,4
  • "В.Торг" - 41,1

Поздоровляємо хлопців та дівчат з Хмельницького!

Може когось здивує перемога не місцевої команди, але це не стільки ознака слабкості наших гумористів, як показник рівня професійності та толерантності вінницького журі. За останні двадцять років, коли першості міста почали проходити у відкритому форматі це вже третій випадок тріумфу веселих гостей нашого міста.

Програш не дуже засмутив вінницьких учасників фіналу. Адже всі вони теж отримали призи від міського голови Володимира Гройсмана. Можливо менш цінні ніж чемпіонські, але не менш корисні для подальшого розвитку своєї творчості.

Про призи у індивідуальних номінаціях подбали постійні партнери та меценати заходів міського палацу мистецтв ювелірний центр “Діадема”. Міс та Містер КВН Вінниці 2013 року студентка Вінницького торгово-економічного інституту Світлана Ходус (команда "В.Торг") та студент Вінницького національного технічного університету Віталій Сміхульський (команда "ДТ") отримали ексклюзивні ювелірні вироби, а кращий капітан сезону 2013 Сергій Кашперук сертифікат на солідну суму. Всі команди як і на протязі року святкували свої перемоги і поразки разом з солодкою водою від торгової марки “Караван”.

Організатори Ліги КВН “Вінни(ця) Пух” щиро вдячні ПМП "Вінець", рекламній компанії "Бастіон" а також всім іншим не байдужим людям та підприємствам нашого міста, що постійно співпрацюють для того, щоб наше місто було усміхненим.


Переглядів: 4538
Поширень: 0