На Вінницькому майдані розгорнули іще додаткових два намети. В одному мітингувальникам роздають гарячі напої, в іншому збирають теплі речі для людей, які стоять в Києві.

Долучилися до жіночого віче і студенти. Молоді люди повідомили, що адміністрація деяких вишів перешкоджає їм брати участь в акціях протесту навіть після навчання. Тому студенти виходять на площу із закритим обличчям. Крім того, активісти місцевого майдану скаржаться, що їм стали погрожувати.

Учасниці акції: «На вінницькому майдані – уже 9 день. Три чи чотири дні тому назад почалися погрози в мою сторону і в сторону моєї родини. По-перше, мені погрожували тут, на майдані, і є хлопці, які допомогли мені звільнитися від того чоловіка. По-друге пішов тиск з боку влади».

Учасниці акції: «Зараз на даний час в аграрному – непроста ситуація, так як ректор і його підвладні чини майже не пускають студентів на мітинги. Навіть ручки познімали з вікон, щоб студенти не могли відкрити і вийти з університету».

Учасниці акції: «Жіноцтво має повстати на захист України, що жіночі майдани – вони мають довести тут, на місцях, що назад уже дороги немає. Що хлопці, які там стоять, наші хлопці, вони мають вистояти, незважаючи на те, що вони кожного дня попадають під приціл».



Переглядів: 3876
Поширень: 0