Минулої суботи 12 претендентів вийшли під світло софітів на Вінницьких днях моди, у показі колекції дизайн-студії «Dess» та підкорили вінничанок своєю органічністю та невимушеністю в образах агресивних та самовпевнених героїв. Начувайтеся, панянки, під час шоу (вже цієї неділі, о 19.00., в театрі Садовського) буде гаряче!

Містер Вінниця

Містер Вінниця

Дизайнери Олена Соколова та Олена Сергеєва зізнались, що працювати з хлопцями було легко та цікаво, а отриманим результатом вони надзвичайно задоволені. До кожного з конкурсантів дизайнери підійшли індивідуально, намагаючись підкреслити їх природні якості. Колекція «Вторгнення» диктувала агресивні образи: куртки, пальто та грубі жакети жорстких силуетів, кофти з шкіряними вставками та елементами вишивки, тьмяні кольори, трикотаж, вовна з текстильними вставками, багато чуттєвої чорної шкіри.

Містер Вінниця

Містер Вінниця

Привабливі, ерудовані та талановиті претенденти знову одягнуть шати від дизайнерок тандему «Dess» Олени Соколової та Олени Сергеєвої під час конкурсного шоу! Тож не пропустіть! 8 грудня журі вирішить кому дістанеться головний приз – золота каблучка, а також визначаться володарі титулів «Містер Артистичність», «Містер Стиль», «Містер Екстравагантність», «Містер Інтелект».

Містер Вінниця

Містер Вінниця

Організатори конкурсу та шоу – департамент культури Вінницької міськради та Центр концертних фестивальних програм – нагадують, що до 17.00 7 грудня відкрите голосування на офіційному сайті проекту: http://mister-vinnitsa.com/uchasniki.html. А спеціальним гостем великого розважального шоу стане гурт «Авіатор». Отже, купуйте квитки (у касах театру або ККЗ «Райдуга»), або замовляйте їх на bileti.vn.ua. Подробиці за телефонами 69-91-95 та 59-50-53.


Переглядів: 6103
Поширень: 0