Осінньо-зимова колекція одягу від Авторського ательє Людмили Квєтної носила назву «Конструктивний діалог», адже майже кожна з її одиниць була народжена в результаті дружніх бесід з улюбленими клієнтками дизайнерки, які вже традиційно вийшли у своєму одязі на вінницький подіум разом з професійними моделями.

Колекція Людмили Квєтної: Стильний результат «Конструктивного діалогу»Колекція Людмили Квєтної: Стильний результат «Конструктивного діалогу»

Людмила Квєтна пропонує модним вінничанкам у холодну пору вбратись у сукні з рукавами та зігрітись в теплих пальтах, додавши до образу кокетливого капелюшка. У цьому сезоні колекція містить значну кількість речей з цупких тканин з вмістом металізованих ниток, що тримають форму. Кольорова гама різноманітна: переважають спокійні кольори з вкрапленням яскравих акцентів.

Колекція Людмили Квєтної: Стильний результат «Конструктивного діалогу»Колекція Людмили Квєтної: Стильний результат «Конструктивного діалогу»

Тканини протилежних структур та кольорів, з яких складається колекція, на диво, не вступають у конфлікт, а навпаки, заводять дружню розмову – конструктивний діалог. Постійна гра на контрастах – жорсткі гранжові елементи межують з ніжними жіночними, силуети також варіюються, від вільних О-подібних, до підкреслюючого форми силуету «пісочний годинник»

Колекція Людмили Квєтної: Стильний результат «Конструктивного діалогу»

У колекції чимало по-справжньому теплих та комфортних пальто та костюмів. Більшість суконь з рукавами пошиті з м’якої вовняної тканини або щільного шовку-чесучі. Тьмяний блиск тканин не відволікає увагу від цікавих конструкцій - лаконічність крою поєднується з вишуканістю ліній та цілісністю образів. Класичні силуети контрастують з фантазійними елементами, оригінальним гаптуванням та оздобленням. Загалом, у колекції більше шести десятків різноманітних моделей з вишивкою, ришильє, позументом. Все для жінок, що бажають щодня бути новими та стильними.



Переглядів: 6318
Поширень: 0