У залі засідань міської ради з Днем місцевого самоврядування привітали людей, які працюють у цій сфері. Це свято відзначають 7 грудня.

Кращим працівникам місцевого самоврядування, депутатам міської ради вручили грамоти та грошові премії від Вінницької міської ради. Також грамоти, грошові премії та цінні подарунки працівники місцевого самоврядування отримали від Вінницької обласної адміністрації.

«Органи місцевого самоврядування здатні побудувати якісне життя на рівні територіальної громади. У Вінниці створена потужна команда місцевого самоврядування, починаючи з депутатського корпусу, виконавчих органів, департаментів і відділів. І я дякую усім вам за якісну роботу. Разом з тим, мені б дуже хотілося, щоб відбулися зміни у сфері місцевого самоврядуванні по європейському прикладу, які б дозволили нам бути більш ефективними з точки зору повноважень, щоб ми могли привносити більше якісних змін у життя територіальної громади», – каже міський голова Володимир Гройсман.

Усіх присутніх зі святом привітав голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан. «Мені надзвичайно приємно працювати з органами місцевого самоврядування міста Вінниці. Дуже приємно, що ви, крок за кроком, змінюєте обличчя Вінниці в кращий бік, розвиваєте місто, робите все можливе, щоб життя територіальної громади ставало кращим. Дуже дякую вам за вашу роботу», – каже Іван Мовчан.

Також в цей день вручили дипломи та премії дев’ятьом переможцям конкурсу «Посадова особа виконавчих органів Вінницької міської ради – 2013».

Переможцями в номінації «Порядність» стали:

1 місце - Андрій Янчук,

2 місце - Людмила Романюк,

3 місце - Світлана Стефанкова.

У номінації «Креативність» перемогли:

1 місце - Сергій Кудлаєнко,

2 місце - Олексій Буняк,

3 місце - Євгенія Федорченко.

Перемогу у номінації «Відповідальність» здобули:

1 місце - Максим Малашкін,

2 місце - Олена Морозова,

3 місце - Юрій Собко.



Переглядів: 6883
Поширень: 0