Торік Резиденція Діда Мороза стала одним із найулюбленіших місць вінницької дітвори. Минулої зими протягом новорічних та різдвяних свят до казкового героя прийшли в гості понад 16 тисяч маленьких вінничан. Для дітей новорічні свята наповненні особливою чарівністю, тому організатори цього року вирішили розширити казкове містечко, в якому з’являться іще два об’єкти: покої Снігуроньки та штаб-хатинка Баби Яги.

Цьогоріч у вінницькій Резиденції Діда Мороза оселяться також Снігуронька і Баба Яга

В цьому році на території Резиденції буде діяти своя грошова одиниця – морозик. Пункт «обміну валюти» буде знаходитись в штабі Баби Яги. За морозики можна буде придбати чай з чарівного лісу та новорічні сувеніри.

Цьогоріч у вінницькій Резиденції Діда Мороза оселяться також Снігуронька і Баба Яга

«Дітей розважатиме багато казкових героїв, а саме: Кіт Баюн, Домові, Лєший, Баба Яга і, власне, Дід Мороз зі Снігуронькою. А під час того, як у Резиденції будуть проводитись новорічна гімнастика, ігри та конкурси, її будуть відвідувати ще й іноземні Діди Морози», - запевняє директор КП «Центр концертних та фестивальних програм» Максим Філанчук.

Відкриється Резиденця о 16:00 19 грудня нагородженням учасників фестивалю дитячої творчості «Крок до мрії». Після цього на Майдані Незалежності відбудеться флешмоб «Парад дружби» та свято відкриття самого казкового містечка. Резиденція буде працювати до 19 січня. В будні діти зможуть приходити до казкових героїв з 16:00 до 20:00, а у святкові дні та вихідні – їх чекатимуть тут з 14:00 до 19:00.

Відкриття Новорічної Ялинки у Вінниці



Переглядів: 7011
Поширень: 0