Відділення обслуговує фізичних та юридичних осіб.

Відділення надає розрахунково-касові послуги, послуги з іпотечного кредитування, відкриття та ведення поточних рахунків, проводить валютно-обмінні операції, працює із системами міжнародних переказів Western Union, MoneyGram, Anelik, а також пропонує широкий спектр депозитних операцій.

Відділення працює за адресою: м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 4.

Для довідки:
ТОВ Комерційний банк «Фінансова ініціатива» планує до кінця 2008 року відкрити 150 відділень у регіонах. Наразі готуються до відкриття відділення у Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Ужгороді, Кіровограді, Львові, Миколаєві, Рівному, Сумах, Харкові та Білій Церкві.

ТОВ Комерційний банк «Фінансова ініціатива» — фінансова установа універсального типу, яка надає весь спектр банківських послуг з обслуговування юридичних та фізичних осіб. Від початку створення пріоритетом для банку стали підготовка та супроводження інвестиційних проектів корпоративних клієнтів, зокрема у таких галузях, як агробізнес, будівництво, торгівля, транспорт.
З 2008 року банк активно виходить на ринок ритейлу, де пріоритетним визначено іпотечне кредитування. Фізичним особам банк пропонує найширший спектр депозитних рахунків: від класичного строкового вкладу з виплатою відсотків в кінці строку або щомісячно до депозитної лінії з капіталізацією відсотків.
КБ «Фінансова ініціатива» є активним оператором фондового ринку України: надає послуги з купівлі-продажу цінних паперів, депозитарні послуги, консультації щодо інвестування коштів у національну економіку. На правах агента банк здійснює швидкі перекази грошових коштів у системі Western Union, MoneyGram, Аnelik.
ТОВ Комерційний банк «Фінансова ініціатива» закінчив 2007 рік з чистим прибутком 25,2 млн грн. Станом на 1 січня 2008 року активи банку становили 4,6 млрд грн. Кредитний портфель банку на 1 січня 2008 року становив 3,7 млрд грн. Власний капітал банку на 1 січня 2008 року становив 1,2 млрд грн.
КБ «Фінансова ініціатива» включений Національним банком України в групу великих банків.
Комерційний банк «Фінансова ініціатива» зареєстровано Національним банком України 19 січня 2005 року у формі товариства з обмеженою відповідальністю. 99,9% в статутному фонді банку належить ООО «Інвест-Сервіс».


Переглядів: 5945
Поширень: 0