Вже кілька років поспіль привітання вінницьких дітей солодощами – це спільна акція міської влади та Благодійного фонду Петра Порошенка. Загалом для малечі підготовлено 42 тисячі подарунків.

В цьому році вони мають ексклюзивну упаковку, яку було спеціально розроблено дизайнером Інституту розвитку міст. Її зовнішній вигляд іще раз нагадає дітворі, що рік, який минає, для Вінниці був ювілейним – місту виповнилось 650 років. А смайлики на упаковці даруватимуть малечі посмішки, адже новорічні та різдвяні свята – це особливі дні, на які так чекають діти. Змінився не лише дизайн подарунків – вони ще і «потовстішали» порівняно з минулим роком (вага зросла з 350 грам до 420-ти).

Святий Миколай вже привіз до Вінниці понад 40 тисяч солодких подарунків для дітвори

Перші фури із солодощами, які з помічниками Святого Миколая вже виїхали з кондитерської фабрики, проводжали разом з дітьми до маленьких адресатів секретар міської ради Сергій Моргунов та віце-президент Благодійного фонду Олексій Порошенко.

«Вручення подарунків наймолодшим вінничанам напередодні Дня Святого Миколая у Вінниці стало гарною традицією, яку започаткували кілька років тому міський голова Володимир Гройсман спільно з Петром Порошенком. Приємно, що створюючи дизайн подарункових упаковок, було враховано те, що цього року ми відзначили 650-річчя від першої писемної згадки про Вінницю. Завдяки цьому на упаковках з’явилася тематика нашого міста. А ще там є зображення смайликів, адже коли ми приймали Стратегію розвитку міста до 2020 року, врахували, що Вінниця прагне стати містом усміхнених і доброзичливих людей», – каже Сергій Моргунов.

Святий Миколай вже привіз до Вінниці понад 40 тисяч солодких подарунків для дітвори

З побажаннями щастя, радості та здійснення усіх мрій до діток звернувся Олексій Порошенко. «У Вінниці буде роздано 42 тисячі солодких подарунків, а по Вінницькій області – більше 60 тисяч. Адже дуже хочеться подарувати дітям дійсно радісне, веселе свято, щоб вони відчували, що про них піклуються, і щоб малята вірили в казку, чудо і Святого Миколая. Будемо проводити такі акції й надалі, долучаючи до них все більше дітей», – зазначив Олексій Порошенко.

Святий Миколай вже привіз до Вінниці понад 40 тисяч солодких подарунків для дітвори



Переглядів: 9268
Поширень: 0