Біля Резиденції Діда Мороза гостей зустріла Снігуронька. Вона разом з дітьми покликала господаря казкового містечка. З’явився Дід Мороз, після чого міський голова Володимир Гройсман передав йому символічний ключ, який відкриває двері будиночка, та привітав усіх присутніх зі святом Святого Миколая. «Мені б дуже хотілося, щоб діти завжди посміхалися, щоб хлопчики та дівчатка були оточені любов’ю своїх рідних та близьких. Сьогодні ми вдруге розпочинаємо відкриття новорічних свят саме з цього місця – Резиденції Діда Мороза. Я б дуже хотів, щоб ця площа була територією дітей і не лише під час новорічних свят»,– сказав Володимир Гройсман.

У Вінниці на Майдані Незалежності відкрилася Резиденція Діда Мороза

Дітям провели екскурсію Резиденцією. Малята побували у штаб-квартирі Баби Яги, покоях Снігуроньки та у будиночку Діда Мороза. Діти з радістю спілкувалися з Дідом Морозом. Вони розповідали йому про свої успіхи за рік, що минув, і пошепки ділились із ним про те, які подарунки мріють знайти під новорічною ялинкою. Хлопчики та дівчатка познайомилися з помічниками дідуся: Котом Баюном, домовичками та Лісовичком.

У Вінниці на Майдані Незалежності відкрилася Резиденція Діда Мороза

З сьогоднішнього дня упродовж цілого місяця щодня вінницька малеча матиме можливість ходити в гості до Діда Мороза. У Резиденції діти зможуть спілкуватись із казковими героями, брати участь в новорічній гімнастиці, іграх і конкурсах, веселитись та розважатись. Крім того, Резиденцію, на запрошення її господаря, відвідуватимуть й іноземні Діди Морози.

новорічне містечко «SMILECITY»

Казкове містечко працюватиме до 19 січня. В будні хлопчики та дівчатка зможуть приходити до казкових героїв з 16:00 до 20:00, а у святкові дні та вихідні – з 14:00 до 19:00. Казкова Резиденція розміщена на Майдані Незалежності біля фонтану (навпроти готелю «Поділля»). А по сусідству із нею знаходиться новорічне містечко «SMILECITY».



Переглядів: 9264
Поширень: 0