28-ми метрова зелена красуня, яку прикрасили майже 2 тисячами іграшок, більше 3,5 км дюралайта та гірлянд і понад 400 фігур сніжинок, свічок й бурульок, в День Святого Миколая засяяла на площі перед Літнім театром. Працюватиме вона аж місяць, до Водохреща.

Головна ялинка Вінниці засяяла новорічними вогнями

Міський голова Володимир Гройсман, вітаючи вінничан із початком святкування новорічних та різдвяних свят, побажав громаді успіхів і добра:«Я думаю, що в кожного з нас різні думки про рік, який минає. Він був, напевно, складним, але я по життю є оптимістом, і вважаю, що наступний рік буде кращим ніж 2013-й. Я переконаний, що кожному він принесе успіхи. У нас є бачення, як ми маємо жити, є бажання працювати заради нашого міста. І я дуже хотів би, щоб з кожним роком Вінниця ставала містом привітних і усміхнених людей. Хочу, щоб для кожного рік новий був успішним, теплим, добрим, світлим. Так хочеться, щоб все в нашому житті складалося якомога краще, і я вірю в те, що це відбудеться. А в День Святого Миколая бажаю, щоб у кожного найзаповітніша мрія збулась саме у 2014 році».

Головна ялинка Вінниці засяяла новорічними вогнями

Відкриття ялинки супроводжувалося концертом, у якому взяли участь Євген Літвінкович, Олександр Онофрійчук, Міла Нітіч, Вікторія Рихлюк та Олександр Небава.

Головна ялинка Вінниці засяяла новорічними вогнями



Переглядів: 12746
Поширень: 0