На своєму сайті аеропорт «Вінниця», який, нагадаємо, днями було передано у комунальну власність міста, яке вже в наступному році буде опікуватись розвитком аеропорту, наразі повідомляє про відкриття рейсу до Тель-Авіву. Спочатку, планувалось, перший літак до Ізраїлю мав відправитись 22 грудня, пізніше рейс, котрий збирається обслуговувати авіакомпанія «YanAir», перенесли на 29 грудня. Однак, як стало відомо, ізраїльський напрямок наразі взагалі під питанням. Принаймні, у цьому році у даному напрямку з Вінниці нічого не полетить.

- Рейс Вінниця – Тель-Авів справді довелось перенести, - коментує директор аеропорту «Вінниця» Ярослав Мазурець. - Ізраїльські туроператори в останній момент відмовились працювати за цим напрямком. Крім того, квитків на перший рейс було продано дуже мало. Орієнтовно, рейс на Тель-Авів має відбутись навесні.

Така ж доля, на жаль, очікувала й авіамаршрут «Вінниця – Варшава». Зустріч місяць тому керівників області та польської делегації щодо відкриття рейсу поки не дала точної відповіді. За словами Ярослава Мазурця, літаки з нашого міста до Варшави почнуть літати не раніше квітня 2014 року. При цьому, єдине на сьогодні регулярне авіасполучення між Вінницею та Москвою залишається стабільним і надалі відбуватиметься тричі на тиждень, запевнив директор аеропорту.



Переглядів: 3063
Поширень: 0