У Вінниці стартував інтернет-конкурс «Парад ялинок». Участь у ньому беруть підприємства міста, які вирішили долучитися до святкової новорічної атмосфери у Вінниці. Ялинки розташувалися на центральній площі міста – Майдані Незалежності, утворивши біля резиденції Діда Мороза Чарівний ліс.

«Парад ялинок»

До 17:00 год 18 січня вінничани мають можливість проголосувати за ялинку, яка сподобалася, на сайті «ВінницяОК».

Номінації конкурсу:

  • «Найяскравіша ялинка»;
  • «Корпоративна красуня» ялинка;
  • «Креативна ялинка»;
  • «Ялинка-2014».

Відповідно до надісланих заявок, у Конкурсі взяли участь наступні підприємства:

  • підприємство «ТРІАЛ»;
  • ПАТ «Вінницький олійно-жировий комбінат» і промислова група «Віолія»;
  • ТОВ «Авіценна»;
  •  дитячий супермаркет «Антошка».

«Парад ялинок» стартував 20 грудня. Дід Мороз разом зі своїми казковими героями презентував ялинки Чарівного лісу.

– Наше підприємство відоме у місті, і ми не змогли не відреагувати на такий конкурс, що має важливе значення і для міста, і для нас. Адже він створює атмосферу свята і казки, а для нас - це ще й хороший спосіб прорекламувати свою продукцію. Чудово, що наша міська рада придумала такий захід, – говорить представник підприємства «ТРІАЛ» Валентина Мазур.

«Парад ялинок»«Парад ялинок»

– Коли дізналися про цей конкурс – одразу ж погодилися, адже це дуже святково і приємно взяти в ньому участь. Для презентації своєї казкової ялинки ми перевдяглися у святкових персонажів – це лікар Авіценна, Зима і Аскорбінка. Вінничанам бажаємо не хворіти і голосувати за нашу ялинку, – сказала під час презентації представник підприємства «Авіценна» – заступник завідувача аптеки №4 – Ірина Дучкова.

«Парад ялинок»«Парад ялинок»

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 19 січня о 17:00 год. - під час закриття Резиденції Дідуся Мороза.

До речі, всі бажаючі можуть долучитися до «Параду ялинок» і встановити у Чарівному лісі своє святкове деревце. Для цього треба звернутися у Департамент адміністративних послуг. Щоправда, нові ялинки візьмуть участь у «Параді» вже поза конкурсом.



Переглядів: 6510
Поширень: 0