Вінницька малеча гостює у Діда Мороза та Снігуроньки щодня. У казковому містечку малята також спілкуються з Котом Баюном, домовиками Нафанею й Агафанею та іншими чарівними героями. Малята з радістю ходять на новорічні екскурсії домовиків, змагаються у перегонах, спілкуються з іноземними Дідами Морозами, займаються новорічною гімнастикою, веселяться та розважаються.

Одним із яскравих моментів в житті Резиденції стала перемога Діда Мороза над Санта Клаусом у солодкі шашки. До цього, два роки підряд, Дід Мороз програвав. За правилами гри – збив шашку, то маєш її з\'їсти, а зроблена вона з вінницького зефіру. А той хто програє, повинен з’їсти ще й солодку шахову дошку, на виготовлення якої цьогоріч витратили півсотні яєць, шість кілограм борошна, два кілограми згущеного молока і по кілограму масла з шоколадом. На допомогу переможеному Санта Клаусу прийшла вінницька малеча, яка із задоволенням ласувала солодкою шаховою дошкою.

Звичайно, найбільше дітлахи хотіли поспілкуватися з Дідом Морозом. Малята ділилися з ним своїми мріями. Найбільше вінницькі дівчатка та хлопчики мріють про планшети та смартфони. Також діти хочуть, щоб їм подарували машинки, ляльки, конструктори, домашніх тварин. Є й малята, які просять здоров’я для своїх рідних.

Також гості Резиденції милувалися чарівним лісом з новорічних красунь, який «виріс» у казковому містечку. 16 ялинок біля Резиденції Діда Мороза беруть участь у конкурсі «Парад ялинок».

Резиденція Діда Мороза має й свій сайт www.didmoroz.vn.ua. Тут можна написати листа Діду Морозу, дізнатися чим живе місто, країна та світ у період новорічних свят, ознайомитися з анонсами подій.

Резиденція Діда Мороза працюватиме до 19 січня. В будні з 16:00 до 20:00, а у святкові дні та вихідні – з 14:00 до 19:00.



Переглядів: 2826
Поширень: 0