Мистецький проект «Арт-Хол», який реалізовується за сприяння міського департаменту культури, починався ще восени 2012 року, коли у Прозорому офісі на Соборній вперше презентували виставку дитячої творчості, що мала назву «Світ очима дітей».

В усіх відділеннях Прозорого офісу стартує мистецький проект «Арт-хол»Спочатку виставки та концерти в адміністративній будівлі викликали подив, але зараз відвідувачі не тільки звикли до таких заходів – вінничани, які приходять сюди у справах, із захопленням розглядають творчі доробки дітей та вінницьких митців. За півтора роки свої досягнення змогли показали на загал усі мистецькі навчальні заклади міста, художники, фотографи та інші люди, які захоплюються творчістю. Творчі заходи проводяться до різних свят, конкурсів, річниць відомих людей та просто протягом року. Свої досягнення демонструють як заслужені діячі мистецтв, так і діти, які лише починають вчитися творити. Виставки відкриваються як персональні, так і колективні.
А цьогоріч, 14 січня о 14:30 святкові виставки відкриються в холах усіх трьох територіальних Прозорих офісів: «Вишенька», «Замостя» та «Старе місто». Так, у відділенні «Замостя» відбудеться концерт та виставка художніх робіт «Новий рік у всьому світі» учнів Вінницької дитячої музичної школи №2. Тут буде представлено близько двадцяти картин дітей віком від 8 до 14 років. Роботи виконані у різних техніках, серед яких гуаш, акварель та пастель. Виставка відкриється під супровід струнного квартету.

В усіх відділеннях Прозорого офісу стартує мистецький проект «Арт-хол»У територіальному центрі «Старе місто» свої досягнення демонструватимуть вихованці Вінницької школи мистецтв. Учні відділу образотворчого мистецтва представлять виставку під назвою «Зимова казка». Експозиція складатиметься з близько 40 картин. Також на відкритті виставки відбудеться концерт: виступатиме вокальний ансамбль, окремі вокалісти, вихованці закладу гратимуть на баяні та духових інструментах.

У відділенні Прозорого офісу на Вишеньці відкриється виставка творчих робіт учнів відділення образотворчого мистецтва Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька». Вона носитиме назву «Різдвяна Вінниця». Тут буде представлено близько двох десятків картин. Також на відкритті відбудеться концерт «Різдвяні передзвони», де діти співатимуть колядки.

Довідка:

  • Територіальне відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» «Вишенька» розташоване за адресою проспект Космонавтів, 30.
  • Територіальне відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» «Замостя» знаходиться за адресою вулиця 50-річчя Перемоги, 7.
  • Територіальне відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» «Старе місто» розташоване по вул. Островського, 85.



Переглядів: 4392
Поширень: 0