ленум міської організації ветеранівНа початку пленуму вже колишній голова міської організації ветеранів Віктор Павленко прозвітував про рік, що минув. Наприкінці грудня він склав повноваження у зв’язку з тим, що за сімейним обставинами переїздить до Києва, де проживають його діти та внуки. Віктор Павленко зазначив, що жив у Вінниці більше 20 років і дуже полюбив це місто. «Працюючи з Віктором Васильовичем, ми завжди знаходили порозуміння: у нас не було жодного питання, яке б залишилося невирішеним. Мені було дуже приємно працювати з Вами, і маю надію, що навіть на відстані Ви активно братимете участь у житті вінницької ветеранської організації і працюватимете на її благо», – зазначив присутній на заході міський голова Володимир Гройсман.

Розповідаючи про роботу, направлену на підтримку ветеранів у 2013-му, Володимир Гройсман повідомив, що торік було відремонтовано 12 помешкань інвалідів війни. А зараз у планах до 70-річчя Великої Перемоги, яке відзначатиметься у 2015 році, повністю завершити програму по виконанню ремонтних робіт. Також у минулому році за державною програмою було придбано п’ять квартир: 3 – для інвалідів першої групи Великої Вітчизняної війни і 2 – для воїнів-афганців. Вже прийнято і з цього року почне реалізовуватись рішення по підтримці і обслуговуванню інвалідів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій через муніципальний діагностичний центр. Крім того, у 2014-му буде збільшено суму виплат на пільгові рецепти для ветеранів війни.

ленум міської організації ветеранів

Наприкінці пленуму члени Вінницької міської організації ветеранів обрали нового голову організації. Ним став генерал-майор авіації Василь Слюсаренко. Новий керівник зазначив, що серед першочергових завдань – гідно підготуватися до відзначення 70-річчя визволення Вінниці від фашистських загарбників (20 березня 2014 року), 70-тої річниці визволення України від фашистських окупантів (28 жовтня) та 70-річчя Великої Перемоги ( відзначатиметься 9 травня 2015 року).

Довідка:

Василь Слюсаренко народився 29 серпня 1939 року у селі Китайгород Вінницької області. У 1958 році призваний у Збройні Сили. Був направлений в місто Олександрію (Єгипет). Повернувшись у Радянський Союз, закінчив Харківське вище авіаційне училище. Служив у місті Ташкент (Узбекистан), Середній Азії, Німеччині, Монголії. За роботу в органах Міністерства оборони нагороджений орденом Дружби народів Монголія СССР. У зв’язку з бойовими діями в Афганістані неодноразово командирований в цю країну. Звільнений в запас у віці 50 років. Має великий досвід роботи у ветеранських та громадських організаціях.



Переглядів: 5670
Поширень: 0